Transparent
Inloggen
Sluiten

Bas Nijhuis: 'Dit soort gedrag van Dusan Tadic moeten we echt gaan uitbannen'

25 april 2023 15:29 - Vandaag Inside
Foto: Pro Shots

Bas Nijhuis: "Dit soort gedrag van Dusan Tadic moeten we echt gaan uitbannen"; image source: Pro Shots

Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft maandag bij Vandaag Inside kritiek gehad op het gedrag van Dusan Tadic. Ook de arbitrage lijkt zich te storen aan de valpartijen van de aanvoerder van Ajax. "Als we dit zien, denken wij ook dat we een gele kaart hadden moeten geven voor dat acteerwerk", aldus Nijhuis. "De volgende keer moet hij echt geraakt worden voordat je fluit. Dit soort gedrag moeten we echt gaan uitbannen."

Nijhuis gaf ook aan de acties van Tadic totaal niet te begrijpen. "Je hoort op het veld al dat er echt helemaal niets gebeurd en hij jou een strafschop probeert aan te naaien", zo gaf hij aan. "Wat denk je dan wat er de volgende keer in een duel gebeurt? Denk je dan dat er nog gefloten wordt? Dan laat je ook gewoon doorgaan."

Ook de elleboogstoot van Steven Berghuis begreep de scheidsrechter niet. "Als Serdar Gözübüyük daar rood geeft, komt de VAR niet op de lijn", zei hij daarover. "Het is niet echt handig wat hij daar doet."
Discussieer mee op de forums


Tags

nijhuis tadic uitbannen acteerwerk arbitrage berghuis elleboogstoot serdar storen valpartijen var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
We moeten aandachtsgeile scheidsrechters als Nijhuis uitbannen.
+11/-3

2 maanden geleden
Ik ben echt geen fan van die aandachtszieke nijhuis maar ergens heeft hij wel een punt. Als een speler van feyenoord of PSV dit doet schreeuwen wij ook moord en brand. Tadic moet niet overdrijven.
+8/-1

 
2 maanden geleden
Als een speler van Feyenoord of PSV dit doet hoor je de scheidsrechters en/of de KNVB er niet over.

Als de VAR bij Ajax-Feyenoord zijn werk had gedaan was Feyenoord de rust in gegaan met 9 man.
+5/-2

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt. En je hoort niemand over die Giménez in de EL.
+5/-0

2 maanden geleden
Tadic is een slechte b acteur en Nijhuis een slechte c acteur. Dus doe mij maar Tadic.
+3/-2

 
2 maanden geleden
En los daarvan hoort Nijhuis zich niet zo uit te laten in de media, want daarmee uit hij indirect kritiek op de scheidsrechter van die wedstrijd. Ik snap niet dat de KNVB dit nog pikt.
+4/-0

 
2 maanden geleden
En dan nog maar te zwijgen over zuiger de Jong. De gehele wedstrijd alleen maar jammeren richting de scheids en dat niet bij 1 wedstrijd maar zowat bij alle wedstrijden. Makkelijk om alleen maar richting Tadic te wijzen.
+4/-0

2 maanden geleden
Misschien ook het gedrag van L de Jong eens duiden met dat continu zeiken, zuigen en proberen opstootjes uit te lokken?
Tadic zou misschien wat kunnen minderen maar de Jong mag ook wel eens aangepakt worden naar mijn mening.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Die aandachtsgek Nijhuis weet wiens naam te noemen voor de meeste aandacht.
+2/-0

2 maanden geleden
Je kunt van Nijhuis vinden wat je wil, maar hij heeft volkomen gelijk over Tadic. En het gaat hier niet over andere spelers. Altijd andere namen erbij halen is zo goedkoop. Tadic moet gewoon stoppen met die onzin. En ja er zijn genoeg andere spelers die hetzelfde doen en daar moeten ze eens tegen op gaan treden.
+6/-2

 
2 maanden geleden
Of hij gelijk heeft of niet doet er weinig toe. Hij hoort als scheidsrechter hier niet publiekelijk op te reageren. Straks staat hij met dezelfde spelers op het veld en weet je al dat de spelers bij hem al de schijn tegen hebben. Kan zo iemand dan objectief fluiten?
+4/-1

2 maanden geleden
Ik mis iets …. Met twee gestrekte benen inkomen bv… wellicht gemist.
+2/-0

2 maanden geleden
Dat Bas Nijhuis nou niet bepaald voor Ajax is was mij allang duidelijk. Hij brengt door zijn reactie op Tadic ( of hij nu gelijk heeft of niet ) zijn onpartijdigheid, die hij als scheids hoort te hebben , ernstig schade toe. Dit gaat dadelijk dezelfde kant op als destijds met Suarez , echt of niet scheidsrechters fluiten dan niet meer. Als een scheids publiekelijk spelers aan de schandpaal nagelen en daarentegen andere spelers die in daad net zo onsportief bezig zijn met rust laten zou eigenlijk voor de KnVB reden moeten zijn deze scheids te schorsen. Laat een ding duidelijk zijn , dat ik vind dat ongeacht welke speler dan ook , wat mij betreft gestraft mag worden in geval van onsportief gedrag.
+6/-1

2 maanden geleden
Ik ben een grote liefhebber van Vandaag Inside, maar begin me nu mateloos te irriteren aan de anti Ajax segment die daar hangt en die stimuleert Nijhuis natuurlijk ook omdat soort stomme uitspraken te doen en ik ben bang dat andere scheidsrechters (en de VAR) daardoor ook beïnvloed worden en dan ga je straks krijgen ,dat als er echt wat aan de hand is, er zeker niets gegeven gaat worden, maar er valt geen woord over die zeikerd van de Jong die constant smet zijn huilerige bek staat te zeuren voor vrijetappen en gele kaarten.
+5/-0

2 maanden geleden
Net of alleen Tadic dit doet, als het een andere club is hoor je hem niet hoor.
+3/-0

2 maanden geleden
Hij heeft wel een punt, het slechte acteerwerk van Tadic irriteer ik me ook aan.
+3/-0

2 maanden geleden
Zal deze grapjas nog wel een wedstrijd van Ajax kunnen fluiten? Hij lijkt me een beetje bevooroordeeld. Maar een algemeen verbod op het fluiten van wedstrijden voor hem lijkt me meer op zijn plaats. Hij kon toch al niet normaal fluiten.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz branco elsimao frimpong hato heitinga jong jordi maradona mediaoptredens messi mislintat molenaar oei oranje rulli rvc sar sjakie tadic timber vos wijndal