Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber: "We waren gewoon niet ready vandaag. "

23 april 2023 17:46

Jurriën Timber beschreef de nederlaag als volgt: "We waren gewoon niet ready vandaag. Het was pijnlijk en vervelend. Ik kan heel veel praten, maar we hebben het niet laten zien op het veld.
Het is wel frustrerend als je niet in de wedstrijd komt, de ballen er niet in gaan en je makkelijk goals tegen krijgt. Je probeert elkaar op te peppen, maar het blijft frustrerend."

"In de rust kom je bij elkaar in de kleedkamer en als je een keer scoort kan het snel gaan. Dan moet de bal er in gaan en dat gebeurde niet. Bij de 1-0 verlies je veel duels, omdat zij scherper starten dan wij.
De leiders van dit team moeten goed naar zichzelf kijken en we als team bij elkaar moeten blijven. Volgende week sta je in de bekerfinale en dan moet je reageren."




Tags

ready timber bekerfinale peppen scherper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos