Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Kian Fitz-Jim vanwege enkelblessure al voorbij

21 april 2023 14:38 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Seizoen Kian Fitz-Jim vanwege enkelblessure al voorbij; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat het seizoen voor Kian Fitz-Jim al voorbij is. De middenvelder is op de training van woensdag geblesseerd geraakt aan zijn enkel en zal naar verwachting voor minstens drie maanden uit de roulatie zijn. Fitz-Jim zal begin mei worden geopereerd. Dit seizoen kwam hij tot vier officiële duels in het eerste elftal.

Meer op Ajax.nl




Tags

jim enkelblessure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Dus dan maakt het niets uit dat deze jongen een zware blessure oploopt? Sterkte Kian.
+11/-0

 
1 jaar geleden
Nee, dat geldt meer voor nep-supporters als jij.
+7/-0

1 jaar geleden
Sterkte kerel en weer sterker terug;-)
+7/-0

1 jaar geleden
Kevin-Ajax , wat een misselijke opmerking van je. Vervelend voor Kian in eerste instantie, daarna voor zijn teamgenoten en ons aller Ajax. Kian, veel sterkte gewenst en we wensen je een voorspoedig en snel herstel.
+11/-0

1 jaar geleden
Jammer. Ik ben wel gecharmeerd van hem. Heeft veel te weinig kans gehad dit seizoen. Hopelijk komt hij sterker terug
+3/-0

1 jaar geleden
Het was beter geweest als Kian net als Salah Eddine verhuurd was geweest. Geld ook voor spits Sontje die volgens Ajax showtime eerst verhuurd zou worden aan Cambuur maar op het laatste moment door Schreuder werd tegengehouden, daarna niet meer in het verhaal voorkwam. Ook dat gedeelte valt onder wanbeleid. Zo ebte de achteruitgang door in alle gelederen van de club, afdeling voetbal.
+1/-0

1 jaar geleden
Jou seizoen is nu klaar, rustig aan herstellen volle zomer herstel pakken en dan in de voorbereiding laten zien dat je er staat, Sterkte Kian je kan het, vol geloof in je zelf hard terug komen en je zelf in de basis spelen!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper