Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bestuursraadleden Ajax stappen op vanwege beoogde beloning voor RvC'

21 april 2023 14:34 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Bestuursraadleden Ajax stappen op vanwege beoogde beloning voor RvC"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf zijn bestuursraadleden Ruud Haarms en Mike Harman opgestapt bij Ajax. Het tweetal is fel tegen de plannen om de commissarissen van de club voortaan een vergoeding te geven. De overige bestuursleden van de vereniging Ajax zijn wel voor de plannen en begin maart hebben zij hierover dan ook een positief besluit genomen. Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal hierover worden gestemd.

Een aantal coryfeeën werkt echter aan een voorstel om de bestuursraad tijdens de BAVA te dwingen om alsnog tegen een beloning voor de Raad van Commissarissen te stemmen. Dit zal tijdens de bestuursraadvergadering van 24 mei worden gesproken, twee dagen voor de BAVA.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bestuursraadleden bava rvc bestuursraad bestuursraadvergadering coryfeeen haarms harman telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Waarom is er nooit rust in de tent bij Ajax, altijd gedoe. Ik hou van mijn club, maar o wee wat worden wij iedere keer weer op de proef gesteld. Maar nu de resultaten tegenvallen en ook gezien het komende programma houd ik mijn hart vast. Bekerwinst en 2e plek zijn nog de enigste doekjes voor het bloeden.
+3/-0

 
13 maanden geleden
Kijk eens naar andere topclubs, bijv Bayern, dat is Ajax in het kwadraat, zeker qua onrust nu. Reken maar dat FC Hollywood nu niet de leukste plaats is. Iets van Hoge bomen vangen veel wind......
+1/-1

Sjakie8 (geschorst)
13 maanden geleden (gewijzigd)
Op zich is er helemaal niets mis mee om een RVC lid te vergoeden. Wat denken we nu, dat dit soort mensen gratis en voor niets 2 of 3 keer per week naar Amsterdam afreizen?! Misschien is dat wel de reden waarom we bij de 5e keus zijn aangekomen.

Een gezegde zegt: "if you pay peanuts you'll get monkeys".

Dat er enkele bestuursleden zijn opgestapt (en de Telegraaf dit als enigste bron al weet) zegt meer iets over de machtsstrijd die er gaande is binnen het pluche en de rest.


Drijvende kracht achter deze onrust is notabene de kruidenier van Ajax:

https://mtsprout.nl/leiderschap/management/arie-van-os-kruidenier-van-ajaxlink

Mijn 50ct? Lekker weglaten die twee bestuursleden en de RVC gewoon vergoeden. Voor kwaliteit betaal je.
+1/-1

 
13 maanden geleden
Als die kwaliteit dan uiteindelijk weer in het veld zichtbaar word gaan we de goede richting uit toch. toevallig draait bij dit bedrijf alles om het voetbal en met name de kwaliteit er van. Geen kwaliteit op het veld, geen goed voetbal, geen geld.
+1/-0

13 maanden geleden
Ligt het aan mij of ziet de Arena er echt vies uit op de foto?
+1/-0

 
13 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou al het beton rood wit schilderen. Mogelijk zijn er nog wat vrijwilligers te vinden binnen de Raad van Bestuur? RvC? Aandeelhouder of ledenraad...? En alle aanhang is van harte welkom;-) Kunnen de supporters over het voetbal ook even meekijken of er nog wel meegedacht word om het voetbal te verbeteren op het veld. En dan geef ik nog een tip... Als dat gebeurt gaan jullie er ook weer op vooruit!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal