Transparent
Inloggen
Sluiten

Edson Álvarez: 'Door een slechte beslissing moet ik nu een belangrijke wedstrijd missen'

16 april 2023 22:41

In gesprek met ESPN was Edson Álvarez vooral blij met de zege tegen FC Emmen. "We hebben weer drie punten weten te halen. In eigen huis blijven wij sterk", aldus Álvarez. "Het is jammer van dat tegendoelpunt, maar we hebben wel weer een overwinning weten te behalen."

De Mexicaan werd vervolgens direct gevraagd naar zijn gele kaart waardoor hij volgende week tegen PSV is geschorst. "Ik was vooral erg boos, omdat er weinig aan de hand was. Die gele kaart vond ik niet terecht", zo gaf hij aan. "Het was pas de eerste overtreding. Door een slechte beslissing moet ik nu een belangrijke wedstrijd missen."

Álvarez kreeg daarop de vraag wat hij van het niveau van de arbitrage in Nederland vindt. "In deze sport worden fouten gemaakt. Dat doen de scheidsrechters, maar wij als spelers ook", zei hij daarover. "Ik concentreer me alleen niet op het werk van de scheidsrechter. Ik ben alleen bezig met mijn eigen werk."




Tags

alvarez arbitrage concentreer emmen espn nederland tegendoelpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper