Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax hoopt op terugkeer van Julian Rijkhoff'

14 april 2023 15:12 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Ajax hoopt op terugkeer van Julian Rijkhoff"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild hoopt Ajax op de terugkeer van Julian Rijkhoff. De 18-jarige spits speelde eerder al negen jaar in de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in de zomer van 2021 naar Borussia Dortmund. In februari van dit jaar tekende hij nog een nieuw contract bij de Duitse club voor meerdere seizoenen, maar Ajax onderzoekt de mogelijkheden om het toptalent terug naar Amsterdam te halen.

In Duitsland is Rijkhoff vanaf het begin al een groot succes. Vorig seizoen werd hij al topscorer van de A-Junioren Bundesliga en momenteel is hij wederom topscorer in de jeugdcompetitie.

Meer op Bild.de




Tags

rijkhoff julian topscorer bild bundesliga dortmund duitsland jeugdcompetitie junioren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Is Julian zelf al gepolst? Julian zal de regie zelf gaan bepalen en hoe is zijn afscheid gegaan? Op een normale manier of net als afscheid Blind door Schreuder? Wil hij graag terug komen in ons warme nest????
+2/-0

1 jaar geleden
Lijkt mij een kansloze missie.
+4/-0

1 jaar geleden
Nou slim en mooi beleid. Had ik nooit kunnen bedenken. Word Ajax straks nog wereldkampioen terughalen van spelers die min of meer 10 jaar in de jeugdopleiding hebben gezeten. Er loopt er ook nog eentje rond bij Bayer met de naam Gravenberch. Misschien valt die nog te huren?
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Het lijkt er zo langzamerhand steeds meer op dat het scoutingapparaat volledig op z'n gat ligt. Weten ze nou echt niks anders te bedenken?
+2/-1

1 jaar geleden
Of… dit is gewoon bullshit om een beter contract te krijgen. Bron is de bild. Je kan niet alles in de schoenen van ajax schuiven.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht