Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain zeer geïnteresseerd in komst van Mohammed Kudus'

11 april 2023 09:14 - Pedro Almeida
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain zeer geïnteresseerd in komst van Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

Volgens de Portugese transferjournalist Pedro Almeida is Paris Saint-Germain zeer geïnteresseerd in de komst van Mohammed Kudus. De Franse topclub zou inmiddels al contact hebben opgenomen met Ajax om een transfer te bespreken. Kudus ziet een transfer naar PSG zeker zitten, terwijl Ajax inzet op een transfersom van meer dan 50 miljoen euro. Kudus heeft nog een contract tot de zomer van 2025.
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus almeida pedro psg transferjournalist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Voor meer dan 50 miljoen EUR is een verkoop het beste. Mo is een goede speler maar dergelijke bedragen kan je bijna niet weigeren, behalve voor spelers van de buitencategorie. Onze nieuwe DT mag het nu gaan laten zien.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Die manier van denken zorgde voor dit seizoen. Als Kuus nu al 5o miljoen waar is, is volgend jaar mopgelijk het dubbele waard. Breek zijn contract open. Think big.
Onze enige echt creatieve speler die de top zou kunnen halen. En die wil je wegdoen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Buiten zijn enorm mooie goals als spits in de CL vind ik hem totaal geen teamspeler en enorm overgewaardeerd in de pers. De man heeft een leuke actie maar verliest elke bal, heeft totaal geen waarde voor het team. Als PSG hem wil, dan vang je er zeker nog 30 voor. Daar kun je toch weer mooi een Grillitsch de tweede voor halen...
+2/-0

1 jaar geleden
Niet verkopen. We hebben al een selectie met 0 creatieve spelers op Kudus en Berghuis na.
De focus moet volledig liggen op de achterhoede waar er 4 bij moeten, ook Ziyech zou top prio moeten zijn.
+4/-3

1 jaar geleden
Lekker hier houden en een goed elftal om Kudus en Timber bouwen.

Het moet gewoon eens afgelopen zijn dat de Ajax NV jong opgeleid materiaal als de sneltrein verkoopt zodra er ook maar een bedrag genoemd word. Jonge spelers die slechts één seizoen of iets langer meegedraaid hebben in Ajax 1 en verkopen maar. Dat klote idee. Gravenberch afgelopen zomer zelfde verhaal. Te gek voor woorden.

Geef Kudus een sterk verbeterd contract - het geld is er - en verkoop hem over een jaar of drie a vier voor het dubbele bedrag. Gewoon de hersens eens een gebruiken daar op kantoor bij Ajax NV in het belang van de opleiding en de sportieve prestaties van Ajax 1.
+3/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het geld is er, maar voor hoelang nog? We zitten al opgescheept met dure spelers en komende zomer moet er weer flink geïnvesteerd worden en de kans is heel groot dat we CL zullen moeten missen. Verkoop zal nu wel noodzakelijk zijn en helaas is Kudus dan een van de jongens waar je een mooi bedrag voor kan vangen en hij heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt open te staan voor een vertrek.. Nee, die is weg.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ja, spijtig genoeg hebben een stel kneuzen afgelopen zomer het nalatenschap van Overmars - een behoorlijke som spaargeld naast gezonde visie - zonder enig verstand misbruikt en in zijn geheel overboord gekieperd. En dan liep Gerry Hamstra notebene zelfs al mee mee met Overmars en van der Sar zat al jaren in de omgeving om een idee te krijgen hoe het werkte, maar tevergeefs. Toen Overmars vertrok zijn er letterlijk een stel kleuters met zijn erfenis aan de haal gegaan. Alsof de baas langdurig weg bleef verscheurden de honden de halve inboedel. Flinke happen uit het bankstel en de gordijnen aan flarden. Ik kan niet anders zeggen maar het is gebeurd.

Geld waarmee Ajax voor het eerste mogelijk een paar jonge talenten waaronder Gravenberch langer voor de club had kunnen behouden door hun contracten te verlengen met een prima salaris. En met het voordeel dat jonge spelers als Vos, Baas, Regeer en Hato makkelijker konden aanhaken omdat ze de zelfde opleiding genieten.

Kun je in ieder geval aan kwalitatief verzorgd voetbal beginnen te denken maar het tegenovergestelde gebeurde, in plaats daarvan haalden ze spelers terug die niet in de rondo meekonden, een doodsteek voor de selectie en een mes in de rug voor de opleiding terwijl het seizoen nog moest beginnen. Het landskampioenschap werd er al snel mee verspeeld. De CL een blamage.

Enfin, ik hoop echt Solidus dat Jan van Halst zich laat gelden. Opdracht geeft aan Mislitat om Sanchez, Bassey, Lucca en Grillitsch van de hand te doen. Alles wat in een hoger tempo en 1x raken toch al in de problemen zal komen, weg ermee. Mocht Mislitat het voor elkaar krijgen dat er nog een mooi bedrag uit te halen valt kunnen we misschien het contract van Kudus en Timber openbreken en verlengen. Dan bouw je des Ajax aan een nieuw elftal met voetballende kwaliteiten in plaats van dat we ze weer als eerste verkopen.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Nou, dit is volgens mij ook niet helemaal waar. Toen overmars bezig was z’n geslachtsdeel te delen met de collega’s, liepen er veel contracten af en had hij vele beloftes gemaakt aan spelers dat ze weg mochten, waaronder sterkhouders als Gravenberch en Antony. Zeker, de aankopen vallen flink tegen, maar de vraag is of het veel beter was onder overmars.
+5/-3

 
1 jaar geleden
Er schijnen met een aantal spelers wat afspraken te zijn gemaakt idd waarvan ik ook denk waarom eigenlijk. Wat je Overmars niet kunt nalaten is dat hij het beroerd gedaan heeft. Er werden kwaliteiten gehaald waarmee hoofdtrainers een degelijk elftal van konden maken waarmee Ajax prijzen pakte. Ook het eigen vermogen steeg gaande weg dermate mee dat Ajax financieel sterker stond dan ooit te voren.

Maar goed, dat eerste. Waar we helaas nooit goed meer achterkomen is wat Overmars als alternatieven had aangetrokken afgelopen zomer. Net zoals op de vraag of Overmars net zoveel spelers in een zomer had laten gaan.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Timber ??? Ik weet niet wat er et hem is gebeurt ,van zo een goede voetballer naar een middelmatige verdediger.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Misschien moet je daarvoor even naar beelden van een jaar geleden kijken wat er naast Timber aan kwaliteit stond, en wat daar voor in plaats is gehaald. Zoek de verschillen vanuitgaande dat je begrijpt wat kwaliteit inhoudt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Gelukkig dat iemand weet wat kwaliteit inhoud, mijn dank is groot!
Je hoeft gelukkig niet zo een specialist te zijn om te zien dat Timber niet meer is zoals hij was, gaat sporadisch nog mee in de aanval en is niet scherp meer, maakt ook fouten, en tikt de bal meer breed dan naar voren.
+2/-0

1 jaar geleden
PSG zou ook nog achter Ziyech aan zitten.
Denk dat ze die hele voorhoede willen weg doen.
+2/-0

1 jaar geleden
Iedereen hier heeft het idee hier dat je spelers kunt behouden wij zijn supportes en wij denken dat we de goeie spelers moeten houden, maar dit kan helemaal niet die spelers die hier komen , komen met het idee om een goede opleiding te krijgen bij Ajax we zijn een voorstation en misschien een eind station voor sommige spelers,maar zelfs dat overmasrs hier was moesten we spelers verkopen omdat ze weg wilde naar een grotere competitie en een grotere club. we hadden een uitverkoop vorig jaar en het trok onze hele elftal uit elkaar , je kan natuurlijk Schreuder verwijten die alles verkeerd deed en ook Van der Sar heeft fouten gemaakt maar je kan niet uit het oog verliezen dat die spelers die weg wilde ook gewoon gegaan zijn.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Dat ligt er maar net aan. In '95 na het winnen van de CL vlogen een aantal spelers als warme broodjes van de toonbank maar niet allemaal. Litmanen bleef zelfs bij Ajax tot 1999.
+1/-0

 
1 jaar geleden
ja ok , maar dat is bijna 30 jaar geleden de mentaliteit is veranderd ook met het inkomen van die sjeiks in allerlei clubs zoals PSG Man C En eigelijk ook Chelsea en nu New castle het is er niet beter op geworden. En limanen kun je vergelijken met Tadic maar dar zijn ook geweldige personen. Als je al spelers die bij Ajax opgegroeid zijn al zo gemakkelijk weggaan vroeger gingen ze weg dat ze 24 25 nou zijn ze al weg bij 20.
+2/-0

 
1 jaar geleden
... om vervolgens amper meer in het verhaal voor te komen; Gravenberch, Mazraoui, Donny van de Beek. Kale en kokkie opperde al of er mogelijkheden ziin enkele op huurbasis terug te halen.

*Ziyech ook grotendeels bankzitter maar kan ik niet meerekenen als eigen jeugd.
+2/-0

 
Sjakie8 (geschorst)
1 jaar geleden
Gravenberch heeft al in een interview gezegd totaal geen spijt te hebben van zijn vertrek bij Ajax.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als dat het antwoord is hebben we kennelijk te maken met een tevreden bankzitter👍🏼
+2/-0

 
Sjakie8 (geschorst)
1 jaar geleden
Het is in 2023 naïef om te denken dat voetballers liever 90 minuten tegen Volendam en Emmen spelen, in plaats van een kans te maken op een affiche Bayern - Dortmund.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat heb je overal. England, frankrijk, italie, spanje etc... Gepromoveerde clubs met kleine stadions waar de top zijn neus voor ophaalt maar verplicht naar toe moet.
+1/-0

 
Sjakie8 (geschorst)
1 jaar geleden
1995 was voor het Bosman-arrest. Toen mochten clubs nog maximaal 3 buitenlanders in de wedstrijdselectie hebben.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zelfs Tadic verlaat t zinkende schip! Let maar op! Kijken hoe t allemaal uitpakt!
+2/-0

 
1 jaar geleden
ja maar Tadic wordt 35 dit jaar de jaren beginnen te tellen
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst