Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrel Hato: 'Voor mijn gevoel gaat het heel snel'

9 april 2023 20:26

In gesprek met ESPN was Jorrel Hato het eens met de opmerking dat het heel snel gaat bij hem. "Ik kan me nog herinneren dat ik in de tweede seizoenshelft in Ajax O18 speelde. Officieel ben ik nog een Jong-speler, maar ik heb al een paar wedstrijden in het eerste gespeeld", aldus Hato.

De verdediger voelt ook dat hij als linksback serieus wordt genomen bij Ajax. "Aan het begin van de tweede seizoenshelft mocht ik steeds vaker meetrainen met het eerste", zo gaf hij aan. "Ik zat een paar keer op de bank en mocht een paar keer invallen. Ik kreeg wel het gevoel dat ik minuten kon gaan maken."

Gevraagd werd aan Hato waar hij nog moet verbeteren als linksback. "Aanvallend moet ik nog wel wat stappen maken om echt gevaarlijk te zijn. Aan de bal en in de opbouw vind ik mezelf wel goed op die positie", zei hij daarover. "Mijn favoriete positie is wel links in het centrum, maar dit biedt wel kansen. Youri Baas, Owen Wijndal en ik willen met z'n drieën de strijd aangaan voor de linksback positie."




Discussieer mee op de forums


Tags

hato jorrel espn jong opbouw owen wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos