Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'De andere clubs hebben een pact tegen Ajax'

9 april 2023 16:18 - Mozzart Sport
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic: "De andere clubs hebben een pact tegen Ajax"; image source: Pro Shots

Tegenover het Servische Mozzart Sport geeft Dusan Tadic aan dat er in Nederland veel afgunst is richting Ajax. "Mensen houden van Ajax of haten het gewoon. Ze zijn gefrustreerd vanwege de grootte van de club en omdat vooral wij wedstrijden winnen en prijzen pakken", aldus Tadic. "Het is te vergelijken met Bayern München in Duitsland. Ze wachten tot je verliest zodat ze je kunnen beledigen."

Volgens Tadic is dat gewoon normaal. "Het laat de grootte van de club zien", zo geeft hij aan. "Voor Ajax is het het moeilijkst om kampioen te worden, omdat de andere clubs een pact hebben om tegen ons te strijden. Iedere kleinigheid wordt daarom van een mug in een olifant veranderd en proberen ze verschillende manieren om voor onrust te zorgen."

De aanvoerder raakt daar zelf niet van onder de indruk. "Het is gewoon een compliment dat mensen daar niet tegen kunnen, tegen jouw succes en dat van Ajax. Dat was vroeger al zo, maar toen was er weinig ruimte omdat we vaker wonnen", zegt hij daarover. "Zodra er wordt verloren of gelijk wordt gespeeld, weet je dat de aanval komt. Wij pakken ieder jaar titels, ieder jaar ben ik de MVP van de competitie en dat zal ik ook nu weer zijn. Dus ik weet wie en wat ik ben en ga weer verder."

Meer op Mozzart Sport




Tags

tadic pact afgunst bayern beledigen duitsland haten kleinigheid moeilijkst mozzart mug mvp nederland olifant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zo is dat, maar dat kun je als aanvoerder liever niet roepen.. Je komt dan zo klein over.
+2/-1

1 jaar geleden
Deze titel heb ik op meerdere plekken gezien. De bedoeling daarvan is duidelijk en sluit niet aan bij wat hij inhoudelijk feitelijk zegt. Helaas lezen de meesten slechts de titel, voordat ze hun mening klaar hebben.
+5/-0

1 jaar geleden
Dit is helaas Calimero gedrag. Moeten we van wegblijven.
+4/-5

 
1 jaar geleden
Calimero-gedrag is als je het niet eerlijk vindt dat de ander beter is. Wat Tadic doet is aangeven dat het je moeilijk wordt gemaakt omdat je (op de lange termijn) de beste bent. En dat het *normaal* is dat andere clubs/andere mensen zich zo gedragen. Heel veel verder van Calimero-gedrag kan je niet afkomen volgens mij (op de titel na, maar je kan Tadic moeilijk kwalijk nemen wat voor kop ze boven een artikel met zijn uitspraken zetten).
+2/-1

 
1 jaar geleden
Klopt niet helemaal.. het is eigenlijk ook niet ‘ Calimero -gedrag’ .
Calimero wijst er op dat het geen ‘Level Playing Field ‘ is ..
En dat gaat weer heel ergens anders over ..
Verder is Tadic iets te veel in het nieuws met zijn persoonlijke meningen ..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht