Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax zondagmiddag in eigen huis tegenover Fortuna Sittard

7 april 2023 21:01

Zondagmiddag komt Ajax weer in actie in de Eredivisie. In de Johan Cruijff ArenA wacht de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Limburgers kennen een uitstekend seizoen en staan op een elfde plek in de Eredivisie. Het mag daarmee nog hopen op een plek in de play-offs om Europees voetbal.

Voor de Eredivisie speelde Ajax 23 keer eerder een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Daarin kan het uitstekende cijfers overleggen, want er werd liefst 21 keer gewonnen. Het duel eindigde 1 keer in een gelijkspel, terwijl Fortuna Sittard ook 1 keer wist te winnen. 5-0 is de grootste overwinning en dat lukte vorig seizoen voor de laatste keer.

Ajax opende dit seizoen de competitie met een uitwedstrijd tegen Fortuna. Via doelpunten van Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Brian Brobbey werd uiteindelijk met 2-3 gewonnen.




Discussieer mee op de forums


Tags

fortuna eredivisie arena brobbey rensch taylor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs