Transparent
Inloggen
Sluiten

'Niet ondenkbaar dat John Heitinga ook volgend seizoen trainer van Ajax is'

7 april 2023 11:20 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Niet ondenkbaar dat John Heitinga ook volgend seizoen trainer van Ajax is"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat het niet ondenkbaar is dat John Heitinga ook komend seizoen als hoofdtrainer voor de groep zal staan bij Ajax. Onder meer door de spelers wordt hij geprezen als coach en door te winnen van Feyenoord in de halve finale van de TOTO KNVB Beker bewees hij zichzelf ook een goede dienst. Eerder deze week gaf hij zelf in een interview al aan dat hij ook volgend seizoen als hoofdtrainer van Ajax actief hoopt te zijn, maar dat hij wil dat de club snel keuzes gaat maken.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

heitinga ondenkbaar feyenoord knvb telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
"en door te winnen van Feyenoord in de halve finale van de TOTO KNVB Beker bewees hij zichzelf ook een goede dienst"


Dit moet toch een grap zijn?
+3/-2

1 jaar geleden
De Telegraaf meldt: die kunnen melden wat ze willen !
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het zou verschrikkelijk zijn als Heitinga ook volgend seizoen trainer is. Heb niets tegen hem, maar hij is er nog niet klaar voor. Het wordt een fiasco, zowel voor Ajax als Heitinga. Ajax is een topclub en dan kun je niet dit soort gokjes meer wagen.
+7/-1

 
Sjakie8 (geschorst)
1 jaar geleden
Al onze Europese successen zijn behaald met onervaren trainers.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ștefan Kovács (twee keer met Ajax de Europacup gewonnen) had twintig jaar ervaring als trainer voordat hij naar Ajax ging.

Sommige onervaren trainers deden het zeer goed, anderen zeer slecht. Voor elke Van Gaal was er (minstens) een Wouters of Blind.
+2/-0

1 jaar geleden
Het wordt hoe dan ook lastig volgend seizoen. Dat kan je geen onervaren trainer neerzetten
+6/-1

1 jaar geleden
Gewoon even aan denken....seizoen 23-24. Maurits Hendriks de baas, Mislintat TD, Van Halst RVC en Heitinga trainer..... Gewoon even aan denken....merken jullie dat ook? Dat intens verdrietige gevoel wat je dank krijgt? Dan moet je nou even denken aan....Keje Molenaar de baas, Overmars TD en Jonk terug bij de club waar Peter Bosz de trainer weer is. Voelen jullie nu ook het verschil????
+3/-3

 
1 jaar geleden
Nee dat verschil voel ik (nog) niet
+4/-1

1 jaar geleden
Ik schrik hier echt van. Heitinga is een slecht functionerende pleister op een ontstoken wond. Het voetbal onder Heitinga is niet om aan te zien. Met een flinke dosis geluk hebben ze van Feyenoord gewonnen. Een wedstrijd waar Feyenoord ook slecht speelde. Spelers lijken niet beter te spelen onder Heitinga en doelpunten komen voort uit toevalligheden, niet combinatievoetbal. De enige reden waarom Heitinga deze kans heeft gekregen is omdat hij “een jongen van de club” is en Jong Ajax onder zijn hoede had (met zeer twijfelachtige resultaten). Nu heeft hij toevallig gewonnen van Feyenoord en dan is hij ineens geschikt? De wedstrijd tegen Feyenoord thuis en Go Ahead zijn ineens vergeten? Bespottelijk.
+8/-1

1 jaar geleden
Mislintat en Van Halst zijn beiden pro Bosz. Die gaat echt komen.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Als dat de opties zijn dan liever Bosz. Heitinga assistent en verbindingsman jong Ajax.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Misschien is daarom een frisse wind wel goed (heb wel mijn twijfels bij Mislintat). Mensen die geen onenigheid hebben met bepaalde partijen en dus ook mee in gesprek kunnen gaan. Zelfs met Jonk. Ook die zou als hoofdtrainer een goede optie zijn. Kent het systeem, heeft oog voor de jeugd en zal niet gauw om aankopen roepen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Jonk zal waarschijnlijk meer jeugd inbrengen of een jaar verhuren met een goed doordacht plan erachter. Gaat alles des te meer om de voetbalkwaliteit weer op peil te krijgen ipv dat ze spelers halen op basis van kracht en/of hard kunnen rennen.

Het zou mooi zijn maar denk dat de kans klein is dat Jonk ooit gaat terugkeren naar Ajax.
+4/-0

1 jaar geleden
Het is niet ondenkbaar, maar toch wil ik er liever niet aan denken. Laat hem eerst maar eens vlieguren maken als assistent van een ervaren coach en wellicht dat hij dan in de toekomst het stokje definitief over kan nemen. Hij wordt bedankt voor bewezen diensten, want je moet het maar willen met dit zooitje ongemotiveerde spelers (op een enkeling na).

Oh ja, en Bogarde terughalen aub.
+2/-0

1 jaar geleden
Komt niet goed zo ! Ervaren trainer, Bosz is de beste optie! Geen gezeik nu gewoon doen!
+3/-0

1 jaar geleden
Wat Ajax het volgend seizoen nodig heeft is een ervaren trainer, een trainer die het maximale uit de aanwezige spelers kan halen, die het elftal beter maakt. We hebben op dit moment pure middelmaat rondlopen en ik zie dit niet zo een twee drie veranderen. Ook uit de jeugd verwacht ik niet dat er op korte termijn de juiste spelers aan de poort van het eerste kloppen . Heitinga is er gewoonweg nog niet klaar voor . Daar buiten zal er op het gebied van directie en voetbal know how ook nog heel wat moeten veranderen want zonder die noodzakelijke veranderingen zal ook een nieuwe trainer met ervaring zich stukbijten op dit huidige Ajax.
+3/-0

1 jaar geleden
Laat hem maar eerst zorgen dat plek 2 veilig komt, dan praten we verder
+2/-0

1 jaar geleden
1 ding weet je wel bij Heitinga, die heeft echt beste voor met Ajax.
Heitinga kan, maar wel met een zwaargewicht naast zich plus Bogarde terug in de staf.
Ten Cate, Heitinga, Bogarde en Litmanen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik begrijp helemaal niets van die zogenaamde voetbal kenners van de telegraaf nooit zelf gevoetbald maar schrijven over dingen waar ze helemaal geen verstand van hebben. Ik heb niets tegen Heitinga maar het verspreiden van geruchten heeft niets te maken met journalistiek.
+1/-0

1 jaar geleden
Lijkt mij niet zo verstandig. Kunnen dan net zo goed gelijk Tadic aanstellen als speler-coach.
+2/-0

1 jaar geleden
Gewoon Pep Guardiola halen. Salariskosten plusminus 20 miljoen euro maar dan staat er een hoofdtrainer op het veld die naast Ajax 1 de bovenlaag van de jeugdopleiding in zijn geheel gaat africhten. Bovendien laat Pep zich niet afbluffen door zaakwaarnemers of een TD die met spelers aankomen zetten die kwalitatief te kort komen. Pep is niet van gisteren maar afkomstig uit de jeugdopleiding van Johan Cruijff bij Barcelona. Ik zie meer voordelen dan nadelen.
+1/-2

 
Behalve natuurlijk dat het volstrekt onrealistisch is dat de manager van Manchester City interesse heeft om een van de beste selecties van Europa in te gaan ruilen om in de Eredivisie aan de slag te gaan.

Sowieso de gedachte dat Ajax een salaris van 20 miljoen aan iemand gaat geven :I
+2/-0

1 jaar geleden
Totaal ongeschikt. Heeft de belangrijkste wedstrijden verloren, waaronder die tegen Berlijn en Feyenoord thuis. Hij schoffeert spelers, en zn taalgebruik in en tegen de media is beneden alle peil. Is een leuk straatschoffie, maar voor een hoofdtrainer bij een europese topclub is véél meer nodig.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst