Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jan van Halst voorgedragen door RvC

6 april 2023 14:20 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jan van Halst voorgedragen door RvC</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat de Raad van Commissarissen Jan van Halst voordraagt als nieuw lid van de RvC. De voormalig middenvelder zal worden benoemd voor drieënhalf jaar, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in november 2026. De Ondernemingsraad van AFC Ajax NV en de vereniging Ajax als grootaandeelhouder ondersteunen de voordracht.

Op vrijdag 26 mei zal op een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders over de voordracht van Van Halst worden besloten. Tijdens die BAVA zal commissaris Peter Mensing aftreden. Hij had afgelopen jaar al aangegeven plaats te zullen maken zodra een 'voetbalcommissaris' zou worden benoemd.

Meer op Ajax.nl
Tags

halst rvc voordracht afc aftreden bava drieenhalf grootaandeelhouder mensing ondernemingsraad voetbalcommissaris voordraagt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Lijkt me niet verkeerd. Gaf in ieder geval goede commentaren en analyses in de voetbalprogramma's waar ik hem in de afgelopen jaren zag.
+4/-0

1 jaar geleden
In eerste instantie tevreden dat RvC-Voetbalzaken ingevuld word door een oudprof die bij Ajax heeft gevoetbald, en niet iemand uit het bedrijfsleven zonder sportachtergrond.
+6/-0

1 jaar geleden
Welkom Jan, hopelijk kijk je nog even scherp naar de aanstelling van Mislintat.
+3/-0

 
Sjakie8 (geschorst)
1 jaar geleden
En stel dat hij dat doet, en Mislintat word aangesteld, wat dan? Verlies je dan meteen het vertrouwen in van Halst?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee hoor. Maar dan heeft iemand binnen het RVC met voetbalverstand in ieder geval de aanstelling beoordeeld. Ik zie namelijk niet helemaal waarom Mislintat geschikt zou zijn om als TD bij Ajax aan de slag te gaan, maar wij supporters weten lang niet alles (alleen wat op internet te vinden is). Uiteindelijk zal tijd het leren of Mislintat geschikt is als TD.
+1/-0

1 jaar geleden
Prima. Ik vind hem altijd verstandig praten over voetbal. In ieder geval meer voetbalverstand dan alle andere RvC-leden bij elkaar.
+2/-0

1 jaar geleden
Hopelijk word ik nu wel geplaatst.

Nemen die Van Halst.

Dat was ook de strekking in mijn eerder ingezonden mail.
+2/-0

1 jaar geleden
Edo Ophof...? Owwwww, nee want die heeft Ajax DNA, een mening en is succesvol.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal