Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor Jan van Halst in de RvC'

6 april 2023 08:21 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor Jan van Halst in de RvC"; image source: Pro Shots

Jan van Halst is bij Ajax in beeld voor een rol in de Raad van Commissarissen. Dat meldt De Telegraaf. De huidig analist van Ziggo Sport moet als vervanger van Danny Blind als commissaris technische zaken in Amsterdam aan de slag gaan. Van Halst stond als speler al van 1999 tot 2002 onder contract bij Ajax. Nadat hij zijn loopbaan als speler had beëindigd vervulde hij tot 2018 diverse directiefuncties bij FC Twente.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

halst rvc blind danny directiefuncties telegraaf twente ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Er komen donkere jaren aan. Van Halst, dat niveau, daar krijg ik oprecht tranen in mij ogen als ik aan zijn eerdere periode bij Ajax denk. En dan die Duitser als TD en Sar als AD, met zijn drieën bekend als de Bermuda Triangle…
+3/-0

1 jaar geleden
Hij heeft de reputatie niet mee, maar ik ben altijd wel fan geweest van Jan. Hij gebruikt doorgaans zijn verstand, zoals John de Wolf zou zeggen.
+5/-1

1 jaar geleden
Van Halst is toch geen Ajax man... een harde werker die het niet van zijn inzicht of techniek moest hebben. Pffff der untergang
+1/-4

1 jaar geleden
ALs ie net zo z'n mening uit als bij Ziggo moet het goed komen. Da's was vd Vaart ook wel een goeie geweest. Kleinere kans op bv. 30 miljoen voor Bassy of Bergwijn.
+4/-0

1 jaar geleden
Van Halst is een echte voetbalman.
Niet met de capaciteiten van een Cruijff of Van Basten maar die zouden weer niet te porren (lees: geschikt) zijn geweest voor een functie in de RVC.
Misschien geen pure Ajacied maar V.d. Sar dan?
Een grotere puinzooi kun je er niet van maken.
Jan, je bent van harte welkom.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Zo lang er niks zat was het niks. Als Jan van Halst zich geroepen voelt is dat geen beroerde keuze. De man durft zijn mond open te trekken en kent de club.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hij komt als analist zeker niet over als een nono, Athans, in de media.
Geef het een kans, net zoals we bij Overmars en Ten Hag hebben gedaan. Die waren ook ogenschijnlijk lichtgewichtjes op hun posities.
+6/-0

1 jaar geleden
Op dit moment worden wij als supporter bijna wanhopig. Het duurt zo lang om de lege stoelen te vullen dat wij al tevreden zijn als er überhaupt iemand gaat zitten. Bij van Halst heb ik het “noch vlees noch vis gevoel”. Hij komt verstandig over, maar is dat wel genoeg? Keje Molenaar vond ik een goede kandidaat, maar blijkbaar is dat geen optie.
+3/-0

 
Sjakie8 (geschorst)
1 jaar geleden
Keje Molenaar!?

Keje heeft krap 80 wedstrijden voor Ajax gespeeld. Daarna geen enkele functie gehad in welke BVO dan ook. Vervolgens laat hij alles wat hij zich mee bemoeit achter in een vlammenzee.

En die zet je neer als een blauwdruk van de aj acied?!
+1/-0

1 jaar geleden
Lijkt mij een prima keus. Goede analist ook nog eens.
+3/-0

1 jaar geleden
Nou dat is in ieder geval iemand met verstand van voetbal wat mij betreft, goed als dit door gaat
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal