Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donny van de Beek in beeld bij Ajax'

4 april 2023 20:38 - Football Insider
Foto: Pro Shots

"Donny van de Beek in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens Football Insider is Donny van de Beek in beeld bij Ajax. De middenvelder is een van de spelers die komende zomer mag vertrekken bij Manchester United en Ajax zou azen op een rentree. De Engelse topclub zou echter wel 25 miljoen pond willen ontvangen, omgerekend ruim 28 miljoen euro. In 2020 betaalde Manchester United nog bijna 40 miljoen euro om hem over te nemen van Ajax.

Meer op Football Insider




Tags

beek azen insider

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Alsjeblieft niet! Wat voegt Vd Beek nou meer toe dan Klaassen? Hij is bij United gewogen en te licht bevonden, wat moeten wij er dan mee? Haal alleen spelers (terug) die uitzonderlijk goed zijn. Spelers zoals Ziyech. Maar maak vooral vooral eerst een keuze voor een nieuwe trainer en een TD voordat je spelers gaat kopen. Ik begin mij ondertussen echt kwaad te maken over hoe alles bij Ajax nu loopt. Elke keuze die ze maken sinds het vertrek van Overmars is de verkeerde. Met een nieuwe trainer en TD ben je er nog lang niet, er moeten nog een hoop mensen vervangen worden op bestuurlijk niveau.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ziyech is toch ook gewogen en te licht bevonden bij Chelsea? Zat afgelopen weekend niet eens bij de selectie.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
28 miljoen... Ja hoor... Ruil hem maar voor Bergwijn, Sanchez, Grillitsch en Bassey. Nou vooruit, krijgen ze Lucca er ook nog bij. En Wijndal.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Vergeet ook Rensch, Baas (tikkie terug) Berghuis en vooruit krijgen ze Taylor er ook nog bij.
+2/-0

1 jaar geleden
Prima speler om erbij te hebben maar daar ga je natuurlijk geen 28 miljoen voor neerleggen. Voor dat geld had je Ziyech ook gehad en dat vond men niet nodig.
+8/-0

1 jaar geleden
In dit elftal is Van de Beek niet de voetballende oplossing. En al helemaal niet voor 28 miljoen euro. Die zit op een zijspoor in Manchester, no way dat dit een reële transferwaarde is die clubs nu voor hem gaan betalen. Eerlijk gezegd denk ik eerder aan een bandbreedte van 8-12 miljoen (welke clubs die met regelmaat 15+ miljoen aftikken zullen Van de Beek willen overnemen?). Daarom verwacht ik een verhuur en daar moet Ajax al helemaal niet aan beginnen.
+4/-0

1 jaar geleden
De goedkope en neem van mij maar aan echt een goede aankoop zou zijn een Mats Seuntjes of een transfervrije Branco vd Boomen. Risicovolle aanwinsten.
+2/-0

1 jaar geleden
Op dit moment is alleen de naam Ajax.. verder is alles vervreemd.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dat idee heb ik ook met vriendelijke medewerking van rvc en directie
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ruilen voor V.d. Sar lijkt me een win-win.
+3/-0

1 jaar geleden
Niet doen ! Heeft geen meerwaarde. Een dertien in een dozijn speler. Klaassen, Taylor en vd Beek allemaal van het zelfde
+4/-0

 
1 jaar geleden
Qua spel zijn er wel significante verschillen tussen Klaassen, Van de Beek en Taylor.
Wat ze gemeen hebben is dat het geen van allen spelmakers zijn en ondanks dat ze bekend staan als teamspelers verdedigen ze niet veel mee terug.

Klaassen is een bijzonder goede afmaker, is goed in positie kiezen en had ook veel loopvermogen. Van de Beek heeft een dribbel en snelheid van handelen in de kleine ruimte die in een aanvallend elftal dat leeft van de combinatie zeer bruikbaar is. Taylor is tweebenig en is dynamisch waardoor hij best wat verrassing in zijn spel heeft.

Voor mij is met de juiste conditie en wedstrijdritme Donny de beste van het stel. Hopelijk komt hij na zijn blessure sterker terug.
+1/-0

1 jaar geleden
Van de Beek ? Heb je totaal niets aan .. Kan alleen meedoen als je met 12 man mag spelen.
Van de Beek aankopen zou het absolute bewijs zijn van het totale gebrek aan voetbalvisie bij AJAX.
En dat gebrek hadden ze al bewezen met de aankoop van Brobbey, het aanstellen van Schreuder en Heitinga en vul de rest zelf maar in …
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik juich terugkeer Donny van de Beek toe maar never voor 28 miljoen
+5/-1

1 jaar geleden
Ik zou eerst een kijken of we CL groepsfase gaan halen voordat er aan spelers van rond de 30 mjl gedacht wordt.
Kijk ondertussen maar rond naar spelers die goedkoper zijn en zorg dat je dit keer wel lijstjes klaar hebt liggen voor het geval er spelers gaan vertrekken.
Ik kan je namelijk nu al vertellen dat als we niet minimaal tweede worden er een aantal belangrijke spelers gaan vertrekken, niet alleen omdat ze het tijd vinden om te gaan, maar ook omdat ze CL willen spelen en Ajax op het budget moet gaan letten.
+3/-0

1 jaar geleden
Had een heel verhaal getypt.
Wordt niet geaccepteerd.
Ongelooflijk.
Zal het nu kort houden voor wat betreft Donny v.d. Beek.
28 miljoen voor V.d. Beek.
Belachelijk.
+5/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos