Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis te sterk voor Dordrecht

3 april 2023 21:58
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis te sterk voor Dordrecht; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie weer weten te winnen. Laagvlieger FC Dordrecht werd in eigen huis met 4-1 verslagen. De ploeg van Dave Vos was de gehele wedstrijd de betere ploeg en won dankzij twee doelpunten van Silvano Vos en treffers van Diyae Jermoumi en Olivier Aertssen dan ook volkomen verdiend.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff, Jermoumi, Aertssen, Warmerdam, Gooijer (63' Muzambo), Hlynsson, Vos, Fitz-Jim, Martha, Banel, Van Axel Dongen (77' Delgado)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong dordrecht vos aertssen jermoumi axel banel dave delgado diyae dongen gooijer graaff hlynsson jim laagvlieger martha muzambo silvano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Eindelijk fijn te zien dat er weer een keertje gewonnen is door onze jongens ook al is het tegen een laagvlieger. Ik ben echt benieuwd wie in de toekomst dragende spelers in Ajax 1 zullen worden?
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Interressante vraag maar valt voor het moment amper meer te beantwoorden. In deze fase denk ik dat we ernstig in twijfel moeten gaan trekken of RVC en bestuur nog wel capabel zijn om het voetbal van Ajax enig toekomstperspectief te bieden.

Ik schrok er vanavond zelf ook van hoeveel mensen op tv zich ernstig zorgen maken opdat de organisatie van Ajax patje af is. Ligt te slapen, niet interesseert of hoe dan ook. Het is niks.

Daarnaast kreeg ik een paar uur geleden nog een app dat ik Rondo moest kijken. Dan zal ik toch een paar dagen moeten wachten voordat het op Youtube staat, maar het schijnt dat Marco van Basten snoeihard heeft uitgehaald richting organisatie Ajax. Peter Bosz scheen ook aan tafel te hebben gezeten die een terugkeer naar Ajax open liet.

Enfin, als dit nog lang gaat duren en of aansturing processen verder fout gaat stevend Ajax af op enorm sportief en financieel debacle. Zelf denk ik dat de gemaakte schade al dermate groot is dat de club zelfs met een nieuwe proffesionele organisatie 1 a 2 seizoenen nodig heeft om weer op het oude niveau terug te komen.

Pas dan vanaf dat punt komt de dragende speler ook weer aan bod. Uit de verf omdat ook hij weer met medespelers te maken krijgt die in eerste instantie goed kunnen voetballen. Het komt er dus op neer dat ook de toekomst van de jeugd door idioot bestuur op het spel staat.
+2/-0

 
Als ik het goed heb gooit Ziggo iedere dinsdag om 17:00u de aflevering van Rondo op Youtube.

Dat Bosz naar Ajax zou willen wordt op sommige sites overigens wel enorm opgeblazen. Hij kreeg de vraag of hij met Ajax gaat praten als hij gebeld zou worden, waarop hij ja zei. Daarachter zei hij ook dat hij ook met Twente is gaan praten toen ze belden, net zoals hij dat bij een andere club zou doen. Dat gedeelte laten ze alleen weg voor de clicks.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Bedankt voor de info. Aflevering rondo staat er idd al op. Ga ik vanavond kijken
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nieuwssites, nieuwsprogramma,s etc, de meeste daarvan zijn uit op goedkoop scoren...het riooljournalistiekgehalte is erg hoog tegenwoordig
+1/-0

 
1 jaar geleden
V.D.Sar heeft 5jaar aan het handje meegelopen , maar vanaf het moment dat hij de alleen heerser is gaat het fout. RVC moet ingrijpen voor het helemaal te laat is.
+4/-0

1 jaar geleden
Heitinga is pleitte en het begint te lopen bij Jong. Vos voor president!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht