Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alleen laatste details moeten nog worden besproken met Sven Mislintat'

2 april 2023 19:24 - Florian Plettenburg
Foto: Pro Shots

"Alleen laatste details moeten nog worden besproken met Sven Mislintat"; image source: Pro Shots

Volgens de Duitse journalist Florian Plettenburg heeft het er alle schijn van dat Sven Mislintat de nieuwe technisch directeur van Ajax gaat worden. De 50-jarige Duitser heeft meerdere goede gesprekken gehad met Edwin van der Sar en de kans is daarom groot dat hij in de Johan Cruijff ArenA aan de slag zal gaan. Alleen de laatste details van het contract moeten nog worden besproken. Waarschijnlijk zal in de komende week al de definitieve beslissing gaan volgen.
Tags

mislintat arena florian plettenburg sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Split in dat geval zijn functie. Zet er Ajax DNA naast die hem kan uitleggen wat voor type kwaliteit per positie gehaald dient te worden, en dat soort zaken, maar goed, persoonlijk had ik liever een Nederlanders gezien. Zo werd Max Huiberts wel eens genoemd. Mijn grootste voorkeur die vanaf dag 1 herstelwerkzaamheden had kunnen beginnen zal wel nooit meer in beeld komen, Marc Overmars.
+2/-1

1 jaar geleden
Wel, nu mag ie ook snel op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Kans dat Heitinga er volgend jaar nog als hoofdtrainer zit acht ik erg klein.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Heitinga komt tactisch duidelijk te kort en ik denk ook in de coaching naar zijn spelers toe. Het is een goede jongen en als assistent lijkt hij me perfect, hij mist echter de sociale intelligentie en een moderne duidelijke visie om een topcoach te worden. Die nieuwe TD zal wel met een mislukte Duitser aan komen zetten. Op het moment is er weinig hoop op progressie in de club en in het team.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Rot toch op man. Straks moet deze man weer ontslagen worden en zitten V.d. Sar en al die idioten die onze club kapot maken er nog.

Grappige is dat ik dit al zei bij de aanstelling van Schreuder en Kaltenbach.
+3/-0

1 jaar geleden
Als van der Sar er bij betrokken is heb ik er geen vertrouwen in.
+3/-0

1 jaar geleden
De beste Duitser , op het veld, die AJAX eens heeft gehad was Horst Blankenburg .. laat Mislintat dan de beste naast het veld worden ..!
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind het wel een behoorlijke gok. 'Wie niet waagt, wie niet wint', zeggen ze dan.

In dit geval gaat het vooral om de sportieve prestaties komende jaren naast financiële belangen.

Mocht van de zomer Sanchez II, Bassey III en Lucca IV worden gesignaleerd? We gaan het zien maar dan weten we in ieder geval waar we aan toe zijn. Kunnen we misschien nog een leuk derde elftal uit de selectie halen voor allerlei feesten en partijen. Ook daar valt vast wel wat mee te verdienen.
+2/-0

1 jaar geleden
Dat transfermarkt scouten van Sar neemt echt belachelijke vormen aan. Denk dat de uiteindelijke beslissing genomen is op basis van het hebben van dezelfde baard en hetzelfde kapsel als Edwin.

'Het was net of ik in de spiegel keek, ik herkende mezelf, dus moest het goed zijn', zie van de Sar in de winter 23-24 na een desastreuze transferzomer en belabberde seizoenstart waarbij Mislintat op straat werd gezet.

De toekomst laat zich makkelijk uittekenen, ik weet niet wie er in de RvC zit die als doel hebben om Ajax kapot te maken maar Sar zit zeker in dat complot.
+5/-0

1 jaar geleden
Zijn salaris hebben ze nog niet besproken natuurlijk. Daar wachten ze mee tot 5 minuten voor hij tekent.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
5 minuten voor het tekenen schrikt hij zich rot omdat ie een dickpick van Overmars krijgt en bedankt hij voor de eer. De volgende dag wordt Overmars als nieuwe DT gepresenteerd en is de weg weer ingezet naar succes. Opeens gaat de wekker en blijkt het maandagochtend te zijn. He verdomme, nog 5 dagen voor het weer vrijdag is.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Sorry hoor maar dit kan toch niet?

Alleen zijn naam al. Mislintat. Klinkt als rijst met patat ofzo of gezonde dieet patat. Gatverdamme!

Een buitenlander alleen als je echt niet anders kan. Geld voor spelers maar ook zeker in de organisatie.

En er waren voldoende anderen kandidaten dicht bij huis. Gegarandeerd.

Dikke faal. Die Mislintat is na wat miskleunen gewoon baantjesgeil, boeit het helemaal niks, heeft totaal geen affiniteit met de club en is allang blij dat na meerdere keren gefaald te hebben, een club als Ajax hem wil hebben.

Edwin van der Sar, ik had heel lang het idee van de club is met jou in goede handen maar het tegendeel is nu toch echt wel geruime tijd, jawel, geruime tijd bewezen.

Tijd om met je rotkop inclusief dat zwerversbaardje zo snel mogelijk een heel end op te rotten!
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal