Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor: 'Je moet falen als je de top wil halen'

2 april 2023 15:16

In gesprek met ESPN baalde Kenneth Taylor dat Ajax niet had weten te winnen van Go Ahead Eagles. "Je weet van te voren al dat het niet makkelijk gaat worden. We wilden winnen om de druk op Feyenoord te houden, maar dat hebben we niet gedaan", aldus Taylor.

De middenvelder kreeg de vraag of hij een verklaring had dat het in de tweede helft steeds moeizamer had. "Daarvoor moet ik eerst de beelden terug gaan kijken", zo gaf hij aan. "Ik heb er wel een idee over, maar dat is iets voor later."

Over de kritiek op zijn spel in de interland tegen Frankrijk wilde hij wel iets zeggen. "Het leven gaat door. Vandaag was er weer een wedstrijd en daar moest ik gewoon staan. Dat is in mijn hoofd gewoon simpel", zei hij daarover. "De eerste dag na de wedstrijd was het natuurlijk niet leuk, maar we moeten gewoon door. Falen hoort bij de top halen en ikzelf geloof daar heel erg in. Je moet falen als je de top wil halen. Dit is ook niet de eerste keer dat dat mij gebeurt. Ik ben geen opgever."
Discussieer mee op de forums


Tags

taylor baalde eagles espn feyenoord frankrijk moeizamer opgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson