Transparent
Inloggen
Sluiten

'Celstraf van ruim drie jaar geëist tegen Ajax-fan'

30 maart 2023 12:18 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Celstraf van ruim drie jaar geëist tegen Ajax-fan"; image source: Pro Shots

Een fan van Ajax lijkt te moeten vrezen voor een lange celstraf. Dat meldt De Telegraaf. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Benfica in maart van vorig jaar gooide Sohaib L. een mortierbom in een gesloten ruimte waar zich stewards en ME'ers bevonden. Vijf agenten hebben daar blijvend letsel aan over gehouden. Vijf dagen later gooide Sohaib L. bovendien tijdens de Klassieker tegen Feyenoord een brandende fakkel tegen een fotograaf.

De officier van justitie heeft tijdens een rechtbankzitting van woensdag een gevangenisstraf van drie jaar en vier maanden geëist vanwege zware mishandeling. Eerder werd vanuit de KNVB al een langdurig stadionverbod gegeven.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

celstraf gooide sohaib agenten benfica brandende fakkel feyenoord fotograaf justitie klassieker knvb mishandeling mortierbom officier rechtbankzitting stadionverbod telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Wat een gek. Mooi dat hij gepakt is en dat hij waarschijnlijk een paar jaar moet zitten
+6/-0

13 maanden geleden
Tja ongelooflijk. Je zou bijna zeggen wie neemt er niet zijn mortierbom mee als hij naar voetballen gaat. Iedereen toch;-)
+1/-0

13 maanden geleden
Sohaib is geen fan maar een achterlijke crimineel.
+6/-0

13 maanden geleden
Misschien dat we vanaf nu meteen een stadionverbod kunnen doen als iemand een mortierbom gooit. Dat scheelt dan weer wat brandende fakkels.
+2/-0

13 maanden geleden
De advocaat van Sohaib (ja want er gaat echt iemand hem verdedigen) zal ongetwijfeld aangeven dat de arme Sohaib er niets aan kon doen, het best lastig heeft gehad in zijn jeugd, even in verwarring was maar dat de olifant in de kamer is dat de stewards en agenten zich ook wel heel erg provocerend opstelden toen onze vriendelijke Sohaib (remt altijd voor zebrapaden binnen de bebouwde kom af van 140 naar 70 km per uur) zich opmaakte voor een lekker potje genieten van zijn zo geliefde Ajax. Vuilnisman......mag deze zak ook meeeeeeeee?
+4/-0

13 maanden geleden
Mooi laten brommen extra straf voor de fakkel de ballen nooit meer in een voetbalstadion graag!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos