Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edson Álvarez in beeld bij Newcastle United'

28 maart 2023 11:11 - Ekrem Konur
Foto: Pro Shots

"Edson Álvarez in beeld bij Newcastle United"; image source: Pro Shots

Volgens transferjournalist Ekrem Konur is Edson Álvarez in beeld bij Newcastle United. De international van Mexico heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2025. Afgelopen weekend bewees hij zijn land nog geen goede dienst door in de interland tegen Jamaica de bal in eigen doel te werken. Het duel voor de CONCACAF Nations League eindigde in een 2-2 gelijkspel, maar dat was voor Mexico wel voldoende om als groepswinnaar te eindigen.

Álvarez kon afgelopen zomer al de overstap maken naar de Premier League, maar Ajax weigerde mee te werken toen Chelsea een bod uitbracht. De Telegraaf meldde destijds dat de Engelse topclub 50 miljoen euro had uitgebracht, maar voor Ajax was een vertrek aan het eind van de transferperiode onbespreekbaar. Eerder werd Álvarez ook al gelinkt aan Arsenal, de huidige koploper van de Premier League.




Tags

alvarez newcastle mexico arsenal chelsea concacaf ekrem groepswinnaar jamaica konur nations telegraaf transferjournalist uitbracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hoop op 40 miljoen EUR maar ben bang dat het minder gaat worden. We zullen zien. Julian Ward mag het nu gaan laten zien in de zomer.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Dit is een type speler die je goed zou moeten kunnen vervangen. Een balafpakker die veel loopvermogen heeft en als het even kan een goede pass in huis heeft. Denk dat Timber dit ook moet kunnen, Fitz-Jim wellicht ook al weet ik niet of die fysiek genoeg is.
Als je Alvarez voor meer dan 30 Mlj kunt verkopen moet je het volgens mij altijd doen mits je er een goede (of liefst betere) vervanger voor vindt voor een lager bedrag. Rest investeren in een andere positie, dan wordt je er in principe nooit minder van.
+1/-0

1 jaar geleden
Iedereen is in beeld bij Newcastle United.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Was weer een lekker interland weekje voor onze Ajacieden; Taylor loopt te knoeien en wordt al na 30 minuten gewisseld door Koeman, Bassey verzaakt enorm bij de 0-1 van Guinee-Bissau, Steven Berghuis krijgt een vijf en wordt eruit gehaald tegen godbetert Gibraltar en Alvarez schiet in eigen doel bij Mexico. Holy shit, er gaat wel heel veel mis momenteel..
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het leven is net als een lift. Op dit moment zitten we met Ajax ergens op -1.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dan toch liever dit dan hetgeen Feyenoord te zien kreeg van zijn spelers ....
+2/-0

1 jaar geleden
Newcastle wordt de big spender komende zomer. Vooral als ze ook nog CL halen.
+3/-0

1 jaar geleden
We leven inmiddels al op een te grote voet dus wat extra geld zou welkom zijn. Uiteraard ook wat extra vervangers die eens niet de hoofdprijs kosten. CL zit er komend jaar niet in. Te dure spelers afstoten en opnieuw beginnen met spelers die wel kampioen willen worden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal