Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje met vier Ajacieden kansloos tegen Frankrijk

24 maart 2023 22:39
Foto: Pro Shots

Oranje met vier Ajacieden kansloos tegen Frankrijk; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is vrijdagavond hard onderuit gegaan tegen Frankrijk. Het EK kwalificatieduel ging met Jurriën Timber, Kenneth Taylor en Steven Berghuis namens Ajax in de basis met liefst 4-0 verloren. Davy Klaassen kreeg ook speeltijd, hij kwam halverwege de tweede helft in het veld toen onder meer Berghuis werd gewisseld. Taylor maakte zijn debuut in de basis en kende een dramatische wedstrijd. Hij werd na een half uur spelen dan ook al gewisseld.




Discussieer mee op de forums


Tags

frankrijk berghuis oranje taylor timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Koeman bewijst het gelijk van Van Gaal. Oranje is van een heel laag niveau waar je alleen met afbraakvoetbal goed resultaat kan halen.
+2/-0

1 jaar geleden
De penalty beschrijft de hele wedstrijd. Diep triest, dramatisch en beneden alle peil.
+4/-0

1 jaar geleden
Armoedig, naïef en onzorgvuldig. De manier waarop ze aan het verdedigen waren kwam mij iets te bekend voor.
+3/-0

1 jaar geleden
Taylor hoort ook niet in ajax1, niveau Utrecht, Heerenveen.
+6/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Taylor zet de lijn door die hij bij Ajax heeft ingezet. Koeman durft hem er tenminste wel uit te halen.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Met als kanttekening dat Koeman hem opstelt naast Wijnaldum die net terug is van een blessure en een handvol wedstrijden gespeeld heeft. Ja, Taylor was slecht, maar die had dan ook helemaal niets aan zijn teamgenoten. Een collectieve wanprestatie. Bij de 1-0 nadat Taylor in de fout ging, werd er ook bar slecht verdedigd.. Het leken net amateurs tegen profs. Het valt me overigens ook op hoe bijvoorbeeld Geertruida wordt gespaard. Niet normaal hoe die stond te schutteren bij de 3-0. Cillessen ook bij de 2-0.
+3/-0

1 jaar geleden
Het is klap op klap deze dagen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ajax heeft middelmaat en het Nederlands elftal heeft middelmaat.
Dat gelul over dat de vorm er niet is is de grootste onzin die er bestaat.
Het is geen toeval dat Ajax tegen de betere tegenstanders verliest. Ook tegenstanders tegenwoordig die niet meer het niveau van Bayern, Real en Machester City hebben. Het kan niet zo zijn dat spelers zowel bij Ajax als het Nederlands elftal een heel jaar geen vorm hebben. Ajax heeft ook gewoon minder kwaliteit dan we gewend zijn. Minder kwaliteit in het bestuur en minder kwaliteit in de technische leiding. Specialisten op het voetbalveld heb je niet meer omdat tegenwoordig elke voetballer multifunctioneel moeten zijn. Van iets een beetje kunnen. Tegenwoordig wordt van zogenaamde wingbacks verwacht dat ze meer voldoen als rechtsbuiten of linksbuiten dan als verdediger. Sterker nog zij kunnen vaak helemaal niet verdedigen. Rensch is ook Ajax onwaardig.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Tja, deze generatie is gewoon minder en we moeten onze verwachtingen gewoon bijstellen! Dat geld t voor Ajax en Oranje! Heb je de potentie niet dan moet je met knokken ( Feyenoord) dit bijspijkeren! Dat ontbreekt bij Ajax! Salaris komt toch op de rekening!
+3/-0

1 jaar geleden
Het is mij totaal verbijsterend dat zelfs Koeman wat ziet zitten in Taylor en vooral in die positie, hij heeft het niet en zal het ook niet krijgen!!
Ook Timber ,is totaal de weg kwijt en ook Berghuis is slecht!
Hoe kan het dat alle Ajacieden zo zwaar uit vorm zijn???
+4/-0

 
1 jaar geleden
Misschien moet je daarvoor even de kranten lezen? Of lees mijn berichtgevingen hier? Weet ik veel?

Ik weet wel dat Johan Cruijff eergisteren zeven jaar geleden overleden is. Op zich geen lange tijd geleden maar kennelijk wel lang genoeg dat we overmorgen weer slecht spelen.
+2/-0

1 jaar geleden
Kenneth Taylor keihard voor de leeuwen gooien en hem dan zondebok maken. Je moet er maar opkomen Koetje. Die jongen speelt bij Ajax al het hele seizoen geen bal zuiver in maar blijkbaar was Koetje dat ontgaan.
En dan zet je naast hem Marten De Roon en Wijnaldum. Sorry hoor, dan heb je echt een middenveld van niveau FC Utrecht.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos