Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bezig met ontbinding van contract van Gerry Hamstra'

20 maart 2023 19:14 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Ajax bezig met ontbinding van contract van Gerry Hamstra"; image source: Pro Shots

Gerry Hamstra lijkt te gaan vertrekken bij Ajax. Dat onthulde clubwatcher Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Ik krijg wel meerdere signalen dat ze bezig zijn met de ontbinding van zijn contract", aldus Verweij, die niet uitsluit dat Hamstra het seizoen niet eens af mag maken. "Huntelaar loopt er ook rond. Wat heeft het voor zin als je tot 1 juli bij Ajax rondloopt en je eigenlijk helemaal geen slagkracht meer hebt, dan kun je net zo goed nu wegwezen."

Meer op Kick-off Podcast
Tags

hamstra gerry ontbinding verweij huntelaar kick podcast slagkracht telegraaf uitsluit wegwezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Eindelijk eens een goede zet. Het is een beginnetje van de schoonmaak die op meerdere vlakken moet plaatsvinden zowel in het veld als daarbuiten.
+5/-0

1 jaar geleden
Te licht voor de functie die hij door omstandigheden in de schoenen kreeg geschoven. Had gewoon alleen de jeugdcontracten moeten blijven regelen. Bij Heerenveen was al duidelijk dat hij matige aankopen tegen de hoofdprijs deed.
+5/-0

1 jaar geleden
100 miljoen aan miskopen verder hebben ze eindelijk ingezien dat deze boeren pummel er écht geen ene jota van kan! Het mag in de krant…..

Of wellicht is dit een eis van Ward? Dan is het nu al een all-time hero!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Technisch gezien komt dit bericht uit de krant.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Technisch gezien blijft het goed nieuws;-)
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Goed nieuws dus. Eerste acrobaat van het fiasco van de eeuw word uit zijn functie ontheven. Voor 100 miljoen visieloos middelmaat naar Ajax gehaald. Geen europese suptopper die dat kunststukje beter flikte dan dit stel bij Ajax. Toedeledoki🖐🏼
+5/-0

1 jaar geleden
Die Julian Ward moet wel erg vol ambitie zitten om de beerpunt waar de scouting, technisch beleid en bestuur nu in zit te legen / op te heffen.

Niet hier gemeld btw... RvS heeft bezwaarmakers van het nieuwe jeugd/trainingscomplex af gewezen: https://www.at5.nl/artikelen/219535/ajax-kan-verder-met-bouw-de-nieuwe-toekomst-na-uitspraak-raad-van-statelink
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom basten berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson hlynsson jong kiki lucca mikautadze mislintat ocampos pinchhitter rijkhoff sevic shogun skimovic veerman weghorst