Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Makkelie: 'Ik zou hier ook geen eerste gele kaart voor geven'

19 maart 2023 22:47

Scheidsrechter Danny Makkelie werd na afloop gevraagd naar enkele beslissingen die hij had genomen tijdens Ajax - Feyenoord. Hij wilde alleen reageren op de tweede overtreding van Hartman. "Het gaat erom of het een onbesuisde of een onvoorzichtige overtreding is", aldus Makkelie. "Dit was een onvoorzichtige overtreding. Dat zou alleen geel zijn als hij er een veelbelovende aanval uithaalt. Het was in dit geval nog op de helft van Ajax bij de zijlijn, dus voor mij is dit geen gele kaart. Ook voor al mijn collega's. Ik fluit ook internationaal en ook daar geef ik zo'n kaart niet, dus ook nu niet."

Makkelie vond dan ook dat hij de juiste beslissing had genomen. "Als ik de wedstrijd overnieuw mocht doen, deed ik het weer niet", zo gaf hij aan. "Mensen zeggen altijd dat het door de tweede gele kaart kwam, maar ik zou hier ook geen eerste gele kaart voor geven."
Tags

makkelie danny onvoorzichtige feyenoord hartman onbesuisde overnieuw uithaalt zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst