Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Kudus: 'Waarom zou ik niet willen verlengen bij Ajax?'

18 maart 2023 19:21 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Mohammed Kudus: "Waarom zou ik niet willen verlengen bij Ajax?"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Mohammed Kudus aan open te staan voor een nieuw contract bij Ajax. "Ik ben op dit moment heel erg gelukkig bij Ajax, maar word nóg gelukkiger als we de dubbel winnen", aldus Kudus. "Maar waarom zou ik niet willen verlengen? Ik speel en ontwikkel me goed. Het gaat nu om onderhandelingen en waardering. Als de tijd rijp is, zullen we zien hoe het gaat."

Een half jaar geleden wilde de Ghanees nog per se vertrekken uit Amsterdam. "Dat Ajax afgelopen zomer een transfer naar Everton blokkeerde, stelde me teleur. Ik vond het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, omdat ik hier niet speelde", zo geeft hij aan. "Maar op het moment dat de transfermarkt sloot, lag mijn volledige focus weer op Ajax. De enige reden waarom ik daarvóór weg wilde, was mijn reserverol."

Kudus wil bovendien ook een misverstand uit de wereld helpen. "Dat ik heb geweigerd te trainen, klopt niet. Ik ben voetballer en mens. Mijn hoofd stond er niet naar om te trainen en daar heb ik het met Alfred Schreuder over gehad", zegt hij daarover. "Als je er met je koppie niet bij bent, is de kans op blessures groot. Daarom is in gezamenlijk overleg besloten me voor één dag uit de training te houden."

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus alfred blokkeerde everton gelukkiger hoofdstuk misverstand schreuder telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 dagen geleden
Goed om te horen en nu ook verlengen dan maar.
+4/-0

5 dagen geleden
Laten we hopen dat deze groei briljant nog een paar jaar bij ons blijft. Als je ziet wat hij nu al brengt terwijl er nog heel wat te slijpen is aan de briljant dan kan Ajax nog giga veel plezier aan hem beleven. Eerst qua voetbal en daarna voor de financiën want hij gaat een fortuin opbrengen.
Goed om te horen dat het nu om de onderhandelingen en dus de waardering voor zijn prestaties gaat. Hij hoort zonder meer bij de grootverdieners te komen nu. Hij gaat namelijk ook in het rijtje komen van grootste transfers ooit komen.
En dan te bedenken dat hij niet eens op het middenveld staat waar hij eigenlijk hoort te spelen. Hopelijk is Ajax nu ook wakker en pakken ze dit slim aan. Kwijtraken gaan we hem maar laten we er dan eerst nog even goed van genieten. Eerst op het veld en dan in de kassa.
+5/-0

5 dagen geleden
Hoop ook dat Ajax bereid is het contract van Kudus te verlengen ipv verkoop. Geld ook voor Timber en bouw vanaf daar aan een nieuw team. Om zwarte cijfers te schrijven valt er meer dan voldoende tweede garnituur te verkopen maar bewaar begin twintigers met kwaliteit nou eens voor de club.
+5/-0

maas1plas (geschorst)
5 dagen geleden
Blijf aub teken tot en met 2027. En Ajax draai de salarissen van Tadic en Kudus om dat verdiend hij. En als hij weggaat voor heel heel heel veel geld.
+1/-2

 
4 dagen geleden
Ja toch? Volgens mij ben je helemaal geen Ajaxsupporter. Altijd maar huilen om Tadic. Zuur he, dat hij weer scoort?
+2/-0

4 dagen geleden
Op zijn Tadic: We need to verleng contract of Mohammed Kudus zo snel possible.

En mijn gevoel zegt dat gaat ook zeker helemaal goed komen!

Heeft alleen even tijd nodig. By far het allerbelangrijkste is dat Mo zich lekker voelt en lekker kan voetballen.

Three Little Birds, remember?
😎👍
+2/-0

 
4 dagen geleden
Als Ajax iets goeds kan doen is het dat. Zelfs Tadic geeft het dus aan. Het contract van onze aanvoerder en assists beest loopt in 2024 af. Denk dat alle partijen willen dat Tadic er volgend seizoen nog bij is. Tadic is tegen die tijd 35 en kan Ajax op zoek naar een nieuwe leider. Of de iets wat introverte Kudus daartoe in staat is is maar de vraag. Hij is in ieder geval beter dan de rest en creëer je automatisch al veel zeggenschap.
+3/-0

4 dagen geleden
Verlengen en gelijk verkopen, heb geen flauw idee waarom mensen hem zo goed vinden. Vandaag was dramatisch maar normaal gesproken is het niet veel beter. Zijn aanname is zeer matig, zijn dribbels z4t hij altijd te ver door zodat hij de bal verliest en hij loopt nooit met zijn man mee. Dat Conceicao op die plek kam was juist, helaas niet ten koste van Kudus. Deze jongen is geen winnaar, een mooi weer voetballer die je nooit in het gareel zal kunnen krijgen.
+1/-4

 
3 dagen geleden (gewijzigd)
Hij is zo'n beetje de enige die vanuit het niets het verschil kan maken.. natuurlijk zijn er nog verbeterpunten, maar dat lijkt me logisch bij een relatief jonge speler die er in zijn prille carrière heel lang uitlag met een zware blessure. Ik heb in ieder geval wel vertrouwen in Kudus. Proberen nog een jaartje te houden met betere medespelers en kijken hoe hij zich ontwikkelt?
+2/-0

 
3 dagen geleden
Ik heb na Schreuders ontslag welgeteld een leuk moment gezien waarin hij het verschil maakte maar ook de bal verloor. Het is gewoon een jongen waarbij je hoopt dat het lukt maar hij speelt de bal niet op tijd of verkeerd, en dan heb je niets aan zo'n actie want er staan dan meerdere spelers uit positie waaronder hijzelf.

Hij is nu al meer dan een jaar weer bij het eerste elftal terug, hoe lang moet je zo'n herstel gunnen. Hij zit straks al drie jaar bij Ajax en buiten zijn enorm mooie en belangrijke goals in de CL als spits is hij op elke andere positie minder invloedrijk als andere spelers die we hebben. Onze Davy is een houten Klaas maar maakt ruimtes, speelt de bal functioneel door en scoort net zoveel.
+2/-2

3 dagen geleden
Wanneer Ajax niet deelneemt aan cham leg. Is hij weg! En dat zit er gewoon in !
+1/-0

2 dagen geleden
Toch nog goed nieuws na dit k.. weekend
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier platteland positioneel rulli rvc sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal