Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax hard onderuit op bezoek in Eindhoven

10 maart 2023 21:54
Foto: Pro Shots

Jong Ajax hard onderuit op bezoek in Eindhoven; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond een ruime nederlaag moeten slikken. De ploeg van Dave Vos speelde op bezoek bij FC Eindhoven een zeer zwakke wedstrijd en ging dan ook met 5-1 hard onderuit. Na een half uur spelen maakte Kristian Hlynsson het enige doelpunt voor Jong Ajax. De IJslander miste in de slotfase nog een strafschop en dus de kans op zijn tweede van de avond.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Regeer (60' Jermoumi), Aertssen, Warmerdam, Gooijer, Hlynsson, Vos (70' Delgado), Fitz-Jim (60' Hansen), Martha, Banel, Godts (82' Muzambo)
Discussieer mee op de forums


Tags

jong hlynsson vos aertssen banel dave delgado godts gooijer hansen ijslander jermoumi jim kristian martha muzambo regeer setford slikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik weet niet wat ik ervan moet denken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je het zelf al niet weet, dan weten wij het al helemaal niet. Jammer, want dit is de ideale plaats om je mening neer te zetten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat het niet zo best was :)
+2/-0

1 jaar geleden
We zijn een hele hoop jongens kwijtgeraakt en dat uit zich in de uitslagen maar uiteinde3lijk gaat het om de gasten die het eerste gaan halen
+2/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ik schat zo in dat het er dit jaar verdomd weinig zullen zijn..
+2/-0

1 jaar geleden
Het was ten tijde van Heitinga al zeer matig , maar nu is het helemaal slecht ..
Slechts 6 van de 28 wedstrijden gewonnen.
Dat er spelers gaan doorstromen kun je wel vergeten.
Zo’n Sontje Hansen ; eeuwige belofte en het wordt niks ..
Dat wordt de komende jaren weer kopen voor het eerste en daar zijn ze al helemaal niet goed in die Hamstelaars en van der Sar …
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nee het ziet er niet al te best uit. Rasmussen word denk ik ook een lastig verhaal. Inmiddels 20 en speelde in jong Ajax meestal spits of rechtsbuiten. Zelf vond ik het meer een middenveld maar goed, voor alle posities krijgen anderen de voorkeur waaronder Brobbey en Conceicao. Zelfs Lucca word eerder opgesteld dan hij.

De enige die als vanouds goed op schema zit is de 16 jarige Jorrel Hato. Nog niet hoog staand maar voor de eerste paar keer kon die jongen vrij goed mee. Ik sta nog niet te juichen maar na lange tijd vind ik het wel een verademing dat een 16 jarige uit de eigen gelederen weer eens de kans krijgt. Dat was onder Schreuder vast en zeker niet gebeurd. Met dank aan Heitinga en ik vermoed ook Witschge.
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft iemand hier een idee hoe het in de A en B-jeugd is? is er daar wel veelbelovend/goed talent aanwezig?
+1/-0

1 jaar geleden
Hebben ze bij Ajax nog wel goede scouts die een hoog niveau gewend zijn?
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frimpong gaaei grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff schouten shogun simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst