Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax toont belangstelling voor Taylor Booth'

7 maart 2023 09:56 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax toont belangstelling voor Taylor Booth"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Taylor Booth nadrukkelijk in beeld is bij Ajax. De middenvelder van FC Utrecht ontwikkelt zich ijzersterk dit seizoen en zag dat in november al bekroond worden door uitgeroepen te worden tot Speler van de Maand in de Eredivisie. Ajax is een van de clubs die zich bij het management van de Amerikaan heeft gemeld.

Naast Ajax heeft ook PSV interesse, terwijl ook meerdere clubs uit Italië, Spanje en België belangstelling hebben. Voetbal International meldde maandag al dat een club die momenteel nog actief is in de Champions League zich al officieel heeft gemeld en bereid is om héél ver te gaan. FC Utrecht zou inzetten op een recordtransfer en meer dan 8,5 miljoen euro willen ontvangen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

booth taylor utrecht bekroond belgie eredivisie ijzersterk recordtransfer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Prima speler met een goed fundament (goede opleiding). Dit heeft Utrecht slim gedaan, maar zou Ajax volgens mij ook meer kunnen en moeten doen: shoppen bij de tweede elftallen van de Europese top, eventueel met een eerste recht op terugkoop voor de verkopende club. Uiteraard moet dat wel voor beide partijen interessant zijn.
+2/-1

1 jaar geleden
Kap nou is met dat scouten in de eredivisie. Wtf hoeveel voorbeelden wil je hebben. Waanzin!!
+6/-0

 
1 jaar geleden
Deze jongen is door Utrecht gewoon goed gescout. Je kunt hoogstens zeggen dat Ajax hem daar dan ook weg had kunnen halen voor een lager bedrag, maar nu weet je wat hij op Eredivisie niveau aankan.
Ik zie niet zo heel veel problemen met het scouten in de Eredivisie. Als we destijds Haller of Tadic uit de Eredivisie hadden gehaald was het toch ook prima geweest ??
+2/-1

 
1 jaar geleden
Booth valt niet op bij de rest van dat middelmatige team.
Past in het rijtje Labyad, Klaiber voor 8 miljoen.
Haller en Tadic haal je NADAT ze het in grote competities wel hebben laten zien. Je vergelijking gaat niet op.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ziyech en Suarez zijn wel voorbeelden van goede aankopen uit de eredivisie.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Huntelaar ook, dat was het wel zo 'n beetje.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Frenkie de Jong , Suarez , Machlas , Galasek , misschien ook
+2/-0

 
1 jaar geleden
Haha, Machlas. Ondanks dat hij er nog wel aardig wat in schoot, was daar toch nooit iemand tevreden over.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Vergeet Lasse Schöne niet! Ook al kwam hij transfervrij. Die jongen heeft zich jaar in jaar uit ondanks kritiek in de basis geknokt en geweldige en belangrijke goals gemaakt. Wat een geweldenaar. Een voorbeeldprof. Zodra hij stopt met voetballen, gelijk terughalen voor een functie bij de jeugdopleiding.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Gaat mij ook niet om Booth. Vindt het wat kort door de bocht om te stellen dat je niet in de eredivisie moet scouten.
Wat betreft Haller of Tadic; jij lijkt hier dus te menen dat we enkel spelers uit betere competities moeten halen omdat ze dan hebben laten zien wat ze waard zijn ?
Lijkt me een onhaalbare kaart te zijn voor Ajax. Betekend dat spelers als Kudus, Ziyech en Suarez dus beter niet gehaald hadden moeten worden ?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Juist prima om de (aankomende) toppers uit de eredivisie te halen. Aangevuld met eigen jeugd, 3 of 4 goede buitenlandse toppers en je hebt weer een top elftal. De Bergwijn, Bsssey, Daramy's, Sanchez lopen ook gewoon in Nederland rond en die hebben veel minder aanpassingstijd. Of hebben een deel in Nederland hun opleiding genoten.
Het is alleen de uitdaging om juist deze spelers op tijd te scouten:
Frenkie, Zyech, Schone en bij andere clubs spelers als: Mertens, Chadli, Strootman, van Dijk, Dembele, Simons enz.

Juist de kunst om deze spelers tijdig te scouten. Booth zou van mij van harte welkom zijn. Leuke dribbelaar, goeie kop, Amerikaan en beter dan de middenmoot die we nu hebben staan op ons middenveld.
+4/-0

1 jaar geleden
Moderne middenvelder met voldoende ruimte voor groei. Dus ik snap de interesse van Ajax wel. Zie hem ook wel passen bij ajax met zijn inzicht en gevoel voor combinaties.

De prijs zal alleen schrikbarend zijn ben ik bang. Het is geen speler die er al staat dus ik zou er geen 10 miljoen aan uit geven o.i.d.
+4/-1

1 jaar geleden
Taylor, welkom jongen. In jou zie ik zeker potentie.
+2/-2

1 jaar geleden
Echt een PSV-speler. Voel je aan alles.
+2/-1

1 jaar geleden
Voor het shopgeweld straks weer losbarst zou het fijn zijn als ASAP een verstandige TD en RVC-Voetbalzaken word aangesteld. Hoe zit het daar nou mee???

Ik zie het namelijk totaal niet zitten dat Sar en Hamstra van de zomer weer een selectie uit de losse pols aan elkaar mogen flansen. Nooit meer doen.

Dus voordat aan Taylor Booth word gedacht. Eerst mensen aanstellen die snappen wat er voor een club als Ajax aan kwaliteit word gevraagd. 2) Begrijpen wat een uitgebalanceerd elftal inhoud. Opdat we in september niet weer ingepeperd krijgen dat er een top team op het veld staat wat het in werkelijkheid niet was. Zeker toen niet en sindsdien gaat het nog steeds moeizaam om wedstrijden te winnen. Europees hoeven we niet eens meer over te praten.
+4/-1

1 jaar geleden
Ik ben normaal gesproken niet zo een fan van shoppen bij andere ED clubs, maar deze jongen zou zomaar kunnen slagen bij ons.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Het zou mooi zijn als Ajax een organisatie had die dat nou eens goed kon bestuderen! Zowel sportief als financieel staat namelijk alles op het spel.

Per slot van rekening geeft de mate van aankoopbeleid en jeugdopleiding aan hoe goed Ajax sportief voor de dag kan komen. Komend seizoen kan aantreden met een goed uitgebalanceerd elftal voor de eredivisie en Champions League, maar helaas heeft de club geen voetbal organisatie die dit kan beoordelen.

Wel een paar tijdelijk aangestelde snijbonen die afgelopen zomer er al een soepzootje van maakten. Als er niks veranderd worden we komend seizoen opnieuw kansloos uitgeschakeld voorronden CL en word het weer een lastig competitie jaar.
+4/-1

1 jaar geleden
Denk dat er genoeg pareltjes lopen in de eredivisie, en ook in de eerste divisie. Bij Zwolle lopen bv een paar grote talenten
+1/-0

 
1 jaar geleden
...sowieso een rechtsback en een spits die niet minder waren dan een speler die uit Mexico gehaald moest worden, de ander uit Italië, Sanchez en Lucca.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson