Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoedelijke opstelling Ajax

25 oktober 2003 14:09

Ronald Koeman moet het zondagmiddag in de kraker tegen PSV in Eindhoven stellen zonder Trabelsi (knie), O'Brien (achilles) en Yakubu (interland). Het is momenteel nog onduidelijk of Pasanen en Escude in actie kunnen komen. Het tweetal kampt met lichte blessures en het is de vraag of ze op de tijd hersteld zijn. Van der Vaart en Van Damme, die beide niet ongeschonden uit de strijd kwamen met Celta de Vigo, zijn weer fit en inzetbaar tegen PSV. Dat geldt ook voor Grygera die waarschijnlijk Trabelsi vervangt als rechtsback.

PSV kan zondag niet beschikken over de geblesseerden Faber, Bogelund, Marquinho, Hoogstrate, Leandro en de geschorste Kezman. Laatstgenoemde werd vrijdag door de tuchtcommissie van de KNVB geschorst voor 3 duels naar aanleiding van de rode kaart die hij kreeg in de wedstrijd tegen NAC wegens het slaan van een tegenstander. Vennegoor of Hesselink is zijn vervanger in de spits bij PSV. Zaterdag wordt tijdens een laatste test bekeken of Van Bommel kan meespelen. De middenvelder kampt met een liesblessure, maar hoopt een operatie tot de winterstop te kunnen uitstellen.

Vermoedelijke opstelling Ajax:
Lobont; Grygera, Pasanen, Van Damme, Maxwell; Pienaar, Galasek, Van der Vaart; Sonck, Ibrahimovic en Soetaers.




Tags

damme grygera pasanen trabelsi vaart achilles bogelund bommel brien celta escude faber galasek geblesseerden hesselink hoogstrate ibrahimovic kezman knvb koeman kraker laatstgenoemde leandro liesblessure lobont marquinho maxwell nac ongeschonden pienaar soetaers sonck tuchtcommissie vennegoor vigo yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos