Transparent
Inloggen
Sluiten

Jurriën Timber: 'We zijn een verdiende en terechte winnaar'

5 maart 2023 19:48

In gesprek met ESPN gaf Jurriën Timber aan dat de wedstrijd tegen NEC zwaar was. "Maar we zijn wel een verdiende en terechte winnaar", aldus Timber. "In de eerste helft hadden we kunnen scoren. Als je dat niet doet, weet je dat het in de tweede helft lastig gaat worden en het een andere wedstrijd wordt. Ook daar moet je mee om kunnen gaan en dat hebben we goed aangepakt."

Verdedigend gaf Ajax veel minder weg dan in de uitwedstrijd tegen Vitesse. "Het ging in ieder geval wel beter, maar er waren er nog steeds een paar. Ook die moeten eruit, dus er is zeker ruimte voor verbetering", zo gaf hij aan.

Omdat Edson Álvarez weer op het middenveld stond, kon Timber zelf regelmatig naar voren gaan. "Voor mijn gevoel ben ik best vaak in de zestien geweest", zei hij daarover. "Ik had wat ruimte om door te dribbelen, dus op een gegeven moment ben ik maar gegaan. Ik was ook een paar keer gevaarlijk, maar helaas heb ik niet gescoord."
Discussieer mee op de forums


Tags

timber alvarez dribbelen espn vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier positioneel rulli rvc salah sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal