Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik was echt op zoek naar die goal'

3 maart 2023 00:14

In gesprek met ESPN gaf Steven Bergwijn aan erg blij te zijn met zijn doelpunt. "Dit is heerlijk. Ik was echt op zoek naar die goal", aldus Bergwijn. "Ik heb met de trainer beelden terug gekeken. Soms kwam ik in een bepaalde situatie en schoot ik te wild, omdat ik te graag wilde. Nu was het focussen, binnenkantje en verre hoek."

De aanvaller erkende dat hij een lastige tijd heeft gehad omdat hij niet scoorde. "Als aanvaller is het altijd klote als je niet scoort, maar je moet altijd dicht bij jezelf blijven", zo gaf hij aan. "Iedere voetballer heeft altijd mindere periodes, dat hoort erbij. Het is gewoon belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Ik werk gewoon hard en het gaat vanzelf wel beter."

Bergwijn werd ook gevraagd naar de opstootjes waar hij bij betrokken is geweest afgelopen tijd. "Ik heb altijd wel een kort lontje, maar daar moet ik uit blijven. Als je lekkerder in je vel zit en het gewoon goed gaat, ben je veel minder daarbij betrokken", zei hij daarover. "Ik heb er met mijn moeder over gesproken. Dit gaat niet meer gebeuren. Zij zei dat ze het niet meer wilde zien en ze heeft gelijk."
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn binnenkantje erkende espn lekkerder lontje opstootjes wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

amerika bassey bayern bergen bergwijn brobbey cruyff depay elsimao gravenberch gravenbergh guardiola hamstra heitinga huntelaar jcdebest jong liverpool nederland ocampos overmars pep rvc sar shogun sjakie timber ward wijndal ziel