Transparent
Inloggen
Sluiten

De Graafschap speelde dit seizoen in bekertoernooi nog niet tegen een club uit betaald voetbal

1 maart 2023 10:47

Ajax komt donderdagavond weer in actie in de TOTO KNVB Beker. In de kwartfinale is De Graafschap de tegenstander en voor de ploeg van John Heitinga staat een uitduel op de planning. De Doetinchemmers staan in de Keuken Kampioen Divisie momenteel op een dertiende plek.

Eenmaal eerder stonden beide teams tegenover elkaar in de beker. In 2015 was Ajax in Amsterdam met 2-0 te sterk. Voor de Eredivisie speelde Ajax 21 keer eerder in Doetinchem tegen De Graafschap. Ajax wist 12 keer te winnen, speelde 7 keer gelijk en verloor 2 keer.

Voor De Graafschap wordt het duel van donderdag het eerste bekerduel tegen een profclub dit seizoen. Tot nu toe werd achtereenvolgens gewonnen van Rijnsburg, HV & CV Quick en De Treffers. Ajax versloeg tot nu toe FC Den Bosch en FC Twente.




Tags

graafschap bekerduel doetinchem eredivisie heitinga knvb quick rijnsburg twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal