Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax biedt Remko Pasveer nieuw contract aan'

28 februari 2023 10:11 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax biedt Remko Pasveer nieuw contract aan"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax Remko Pasveer een nieuw contract heeft aangeboden. De 39-jarige doelman heeft een aflopende verbintenis, maar kan deze met een seizoen verlengen. Hij zou dan komend seizoen opnieuw als stand-in van Gerónimo Rulli kunnen gaan fungeren. Pasveer maakte in 2021 transfervrij de overstap van Vitesse.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer remko geronimo rulli telegraaf vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Wanbeleid. Goeie gast, maar niet meer goed genoeg voor de top, ook niet als reservedoelman. We hebben twintigers nodig of een reservekeeper van begin dertig. Op het hoogste niveau maakt reactiesnelheid een groot verschil.
+3/-2

4 weken geleden
Lachwekkend....
Wanbeleid is ook beleid. Als ik Gorter was, lekker transfer aanvragen.
+3/-2

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ja joh en weet je wat. Als ik Timber en Taylor was zou ik binnenkort ook gewoon vertrekken mocht er geen flinke bezem door de NV organisatie gaan. Zeker als H2 en Sar door mogen, er nog steeds geen TD en RvC Voetbalzaken is aangesteld kun je maar beter zo snel mogelijk weg wezen.

Johan Derksen zei het gisteravond goed. Dat de RvC niks met voetbal heeft. Het is een ongeregeld zootje van ongeïnteresseerde lichtgewichten bij elkaar.

Het kapitaal/kwaliteit hoort op het veld te staan maar ze verkopen liever de kwaliteit in sets tegelijk opdat ze mooie cijfers kunnen schrijven. Nu ook weer - 76 miljoen winst - maar wat hebben ze in godsnaam ingekocht en naar wat voor voetbal zitten we te kijken??

Jongelingen als Timber en Taylor hadden kwaliteit naast zich nodig plus ervaring maar moesten van meet af aan - zeker in de periode van de voorronden CL in september/oktober - geregeld aangetrokken spelers tijdens de wedstrijd leren hoe te spelen. Waar ze moeten staan etc.. Ze besteden er meer aandacht aan dan zou moeten en ging vooral ten koste van hun eigen ontwikkeling. Sindsdien staan Timber en Taylor al een tijd stil in hun ontwikkeling. Zijn beide al enige tijd uit vorm of gewoon uit het lood geslagen.

Maar goed, 76 miljoen winst en wie gaan ze van de zomer er bij halen? De broer van Sanchez misschien? of een neef van Lucca? Een aantal verdwaalde zaakwaarnemers die er alles aan doen om hun centen te verdienen weten er vast nog wel een paar te vinden.
+3/-3

4 weken geleden
Stekelenburg gaat stoppen, dus wel handig een ouwe rot te hebben die voor weinig assistentie kan verlenen. Hier heb ik niets op tegen. Rulli is zoals door de Villareal supporters voorspelt, een man die nog wel eens. een foutje maakt, maar stukken beter als wat we hadden, hij stelt niet teleur, ookal was het veel geld voor een keeper die niet aantoonbaar meer kwaliteiten heeft dan een Cilissen die bijna gratis op behalen was afgelopen zomer.
+5/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
In de lijn van verwachting buitengewoon goed bezig H2 en van der Sar. Dat belooft straks voor de zomer nog wat. (cynische opmerking) Ik zou daarbij alvast graag Fred Grim willen adviseren als derde keeper achter de hand. Stanley Menzo vind ik dan net weer iets te oud.
+2/-3

4 weken geleden
Als voorwaarde dat ze dan wel afscheid moeten nemen van Stekelenburg.
Nu ze die Rulli hebben aangeschaft moet Gorter in ieder geval dit en volgend seizoen zich proberen waar te maken. Bij voldoen: de strijd aangaan met Rulli. Anders verkopen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Als ik Gorter een advies mag geven kan hij beter vragen om verhuurt te worden met optie tot koop. Vooral dat laatste. Want als je beseft dat Ajax een verschrikkelijke organisatie heeft zonder enige vorm van langetermijnvisie, of ook maar een enkel plan. Als je dat als speler goed op je laat inwerken. Gaat beseffen dat als een organisatie maar wat aanmodderend in alles. Zich verder weinig druk om ook maar iets maakt. Zaken die al geregeld moesten worden gewoon in het ongewis laten. Het aankoopbeleid ook. Dat ging gewoon uit de losse pols zonder te kijken!

Dan word het des te meer tijd om aan je eigen toekomst te denken door afstand te nemen. Die patiënten van de organisatie maken zich niet druk en verdienen bakken met geld. Ze geven geen donder om de kwaliteit van Ajax op het veld. Laat vooral je toekomst door dit soort incapabele niet verprutsen.
+3/-1

3 weken geleden
Dan moet Gorter volgend seizoen ook verhuurd worden. Als Gorter dat prima vindt, dan kan dit goed uitpakken: Rulli blijft 1e doelman, Pasveer reserve en dan heb je in Jong ook nog wat doelmannen rondlopen.

Stekelenburg vertrekken of keeperstrainer. Hem wil je niet meer onder de lat zetten.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier positioneel rulli rvc salah sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal