Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax onderuit op bezoek bij Willem II

24 februari 2023 21:59
Foto: Pro Shots

Jong Ajax onderuit op bezoek bij Willem II; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie onderuit gegaan op bezoek bij Willem II. De Tilburgers waren uiteindelijk met 2-1 te sterk. Het duel mondde uit in een wedstrijd die Jong Ajax dit seizoen al veel vaker speelde. De ploeg had volop de bal, maar kwam moeizaam tot kansen en zag de tegenstander via de counter meerdere keren gevaarlijk worden. Kristian Hlynsson maakte uit een vrije trap het enige doelpunt voor Jong Ajax.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Gooijer, Aertssen, Warmerdam, Baas (59' Muzambo), Vos, Hlynsson, Godts (85' Delgado), Martha (59' Jermoumi), Banel, Van Axel Dongen (46' Hansen)




Tags

jong hlynsson aertssen axel banel counter delgado dongen godts gooijer hansen jermoumi kristian martha mondde muzambo setford tilburgers vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
In het hedendaagse voetbal is het verdedigen tot een kunst verheven. Alleen met echte toppers op het middenveld en voorin kun je het verschil maken. De aandacht van Ajax is gebaseerd op veel balbezit en door dominant te proberen te spelen de wedstrijd te beslissen. Met zo’n voetbal moet de organisatie 200% zijn. Dit is al een probleem voor Ajax 1 laat staan voor Jong Ajax.
+5/-0

1 jaar geleden
Als er echt 3 ploegen zouden degraderen naar de 2e divisie zou Jong Ajax zwaar in degradatienood zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Denk dat het ook meespeelt dat er een hoop bij de club veranderd is. Het is ook niet best dat de trainer van jong is weggehaald, al deden ze het daarvoor ook niet best.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je kan dan lekker veel aan de bal zijn, maar wie niet schiet zal niet scoren. Het is dramatisch om te zien hoeveel spelers hun breiwerkje meenemen naar het stadion en het dan niet in de kleedkamer achterlaten
+2/-0

1 jaar geleden
Afspiegeling van de teloorgang van de jeugdopleiding, geen visie, geen resultaat.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik ben momenteel wel jaloers op de jeugdspelers die zowel bij AZ als Psv goed presteren. Axel Dongen, Sontje Hanssen, Rasmussen, waarom komt het er momenteel niet uit bij deze talenten?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht