Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis te sterk voor MVV

20 februari 2023 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis te sterk voor MVV; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie weer weten te winnen. Op Sportpark de Toekomst werd promotiekandidaat MVV met 4-2 verslagen. Kian Fitz-Jim, Francisco Conceição, Mika Godts en Jaydon Banel zorgden voor de doelpunten. Voor Godts werd het een droomavond, aangezien de Belg als invaller zijn debuut maakte en hij na enkele minuten al op knappe wijze wist te scoren.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Regeer (60' Jermoumi), Aertssen, Gooijer (90' Martha), Baas (46' Godts), Vos, Hlynsson, Fitz-Jim, Conceição (75' Delgado), Lucca, Van Axel Dongen (46' Banel)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong godts banel conceicao jim aertssen axel delgado dongen droomavond francisco gooijer hlynsson jaydon jermoumi lucca martha mika regeer setford vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hele leuke voetbalmomenten gezien bij Jong Ajax, afgewisseld met in het mes lopen van de tegenaanval van MVV. Blijft toch wel een dingetje om geconcentreerd tegenaanvallen te neutraliseren. Wel moeten we onze keeper Setford snel een nieuw contract aanbieden, wat een klasbak is deze keeper.
+5/-0

1 jaar geleden
Zeker leuke dingen gezien. Mooi debuut voor de 17 jarige Belg die op solotoer ging en scoorde. Alleen wat kreeg Ajax makkelijke tegentreffers te verduren. Leek Ajax 1 wel. Misschien doet Ajax er verstandig aan Winston Bogarde terug te halen om betere verdedigers op te leiden. Zo heeft Ruud Gullit al vaker aangegeven dat de Ajax opleiding aanvallend georiënteerd is terwijl verdedigen ook een vak is. Waarom word hier niet in opgeleid, aldus Gullit.
+3/-1

 
Het grappige is dat er vanuit de jeugdopleiding al jaren de ene naar de andere topverdediger doorstroomt naar het eerste en we al jaren wachten op een echt aanvallend toptalent wat doorbreekt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mazraoui ging voor mij aardig richting top. De Ligt destijds ook bij Ajax. Timber vind ik verdedigend minder maar de afgelopen jaren belangrijk vooral opbouwend. Verder kom ik niet van goede verdedigers uit de jeugdopleiding maar mogelijk mis ik er een paar?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Botman, Schuurs, doen het bij hun huidige clubs prima.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Yes, Botman heeft Ajax zich behoorlijk op verkeken. Gezien de situatie hadden ze er misschien verstandig aan gedaan om Schuurs niet van de hand te doen maar wilde weg, omdat hij het banken zat was. Schuurs werd er overigens later bij gehaald. Botman was wel voor lange tijd opleidingswerk. Een jaar of tien als ik me niet vergis en ook nog maar 23 jaar. Waarde volgens transfermarkt 38 miljoen!
+3/-0

 
Hato wat echt weer veel belovend is.
Rensch misschien geen Europese top maar in Ajax 1 toch echt al veel wedstrijden heeft gespeeld en waarschijnlijk nog gaat spelen.
Alles bij elkaar kan je toch concluderen dat het vooral verdedigers en af en toe een middenvelder is wat de jeugdopleiding produceert.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal