Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga: 'Ik heb een paar geweldige aanvallen gezien'

19 februari 2023 19:59

John Heitinga was in gesprek met ESPN zeer te spreken over het spel van zijn ploeg. "Het stond bij rust nog maar 2-0. Ik heb een paar geweldige aanvallen gezien", aldus Heitinga. "Met name de koppeltjes back en buitenspeler aan beide kanten. De ene keer een goede overlap en de andere keer binnendoor."

Wel ziet hij nog verbeterpunten in de selectie. "We waren in de tweede helft op een gegeven moment alleen maar bezig met aanvallen. Dan ontstaan er ruimtes. Tegen betere ploegen heb je het dan lastig", zo gaf hij aan. "Daar moeten we kritisch naar gaan kijken."

De trainer zag al verbetering ten opzichte van de wedstrijd tegen Union Berlin. "We hadden toen een bepaald plan, maar de uitvoering was absoluut niet goed", zei hij daarover. "Nu moeten we een plan gaan maken voor donderdag. Eerst was de focus op Sparta, maar morgen gaan we een plan maken richting donderdag."
Tags

heitinga berlin binnendoor espn koppeltjes overlap sparta uitvoering union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier positioneel rulli rvc salah sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal