Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in kwartfinale beker uit naar De Graafschap

11 februari 2023 23:26
Foto: Pro Shots

Ajax in kwartfinale beker uit naar De Graafschap; image source: Pro Shots

Ajax zal het in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker moeten opnemen tegen De Graafschap. Dat werd zaterdagavond duidelijk na de loting. De wedstrijd wordt gespeeld in Doetinchem op dinsdag 28 februari, woensdag 1 maart of donderdag 2 maart. De KNVB maakt de definitieve speeldatum op een later moment. Gezien het huidige speelschema lijkt het echter onwaarschijnlijk dat het duel al op de dinsdag wordt gespeeld.
Tags

graafschap knvb doetinchem onwaarschijnlijk speelschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Daar op dat veld ligt nog een klein Ajax trauma, er overheen klappen dus.
+3/-1

maas1plas (geschorst)
2 maanden geleden
Makkie. Goed voor zelf vertrouwen ???
+1/-1

 
2 maanden geleden
Een winst op Twente doet meer aan het zelfvertrouwen dan een winst tegen De Graafschap den ik. Tegen zulke ploegen kun je het al vaak niet goed doen omdat winst normaal is. Vergeleken met de vorige bekerronde zou dit inderdaad een 'makkie' zijn.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik heb toch liever nog geen tegenstander als PSV of Feyenoord. Ajax kan wel een 'aanloopje' gebruiken. Ze beginnen eindelijk te winnen, duurt nog wel even voordat het echt lekker kan lopen. Nu zaak om veel wedstrijden te spelen, doorgaan in de beker helpt daaraan mee. Hopen dat ze Union Berlin overleven, qua naam is het niets, maar staan 2e in de Bundesliga met 1 punt achter Bayern. De Graafschap is toch wel echt een zwakke tegenstander, wellicht kan Heytinga e.e.a. proberen. Staan 14e in KKD.
+3/-0

2 maanden geleden
Meestal loten ze in de kwartfinale gelijk door voor de halve finale.
Is dat nu niet zo?
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.405 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier positioneel rulli rvc salah sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal