Transparent
Inloggen
Sluiten

Weg naar boven kan tegen RKC verder worden ingezet

10 februari 2023 23:59

Zondagmiddag kan Ajax de weg naar boven verder inzetten als de thuiswedstrijd tegen RKC op het programma staat. De Waalwijkers spelen een verrassend goed seizoen en staan in de Eredivisie op een negende plaats. Sinds de winterstop verloor het slechts eenmaal.

Ajax speelde voor de Eredivisie 25 keer eerder een thuiswedstrijd tegen RKC. Daarin kan het uitstekende cijfers overleggen, want liefst 21 keer werd er gewonnen. Het duel kende 3 keer geen winnaar en eenmaal ging RKC er met de zege vandoor. De grootste zege is 6-1 en dat lukte in de seizoenen 2002/2003 en 2020/2021.

Zondag wordt het weer een weerzien met Vurnon Anita, aangezien de middenvelder van RKC jarenlang voor Ajax heeft gespeeld. Ook Florian Jozefzoon en Pelle Clement hebben een verleden in Amsterdam.




Tags

rkc eredivisie anita clement florian jozefzoon pelle vandoor vurnon weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht