Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax pakt door voor Julian Ward, komst blijkt toch mogelijk'

9 februari 2023 22:44 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

"Ajax pakt door voor Julian Ward, komst blijkt toch mogelijk"; image source: Pro Shots

Volgens het Engelse The Telegraph kan Julian Ward toch de overstap maken naar Ajax. De huidig Sporting Director van Liverpool heeft een clausule in zijn contract staan dat hij twaalf maanden na zijn vertrek niet bij een andere club aan de slag mag gaan, maar dit blijkt alleen om clubs uit de Engelse Premier League te gaan.

Ajax pakt daarom door en ziet de komst van Ward als een unieke kans, omdat hij ervaren is in de landen waar Ajax momenteel ook al actief is op de transfermarkt. Naast Ajax hoopt ook OGC Nice, dat in handen is van het Britse INEOS, op de komst van Ward, maar Ajax verwacht de Engelsman te kunnen overtuigen om naar Amsterdam te vertrekken. Mocht het bovendien tot een akkoord komen, zou hij per direct al bij Ajax aan de slag kunnen gaan.

Meer op The Telegraph
Tags

ward julian ineos liverpool nice ogc sporting telegraph

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ja nou we wachten af , voorlopig doet John het geweldig
+1/-3

 
1 jaar geleden
Ward zal niet op de bank gaan zitten, dus denk niet dat het één het ander uitsluit.
+5/-0

1 jaar geleden
Dattie Klopp maar meeneemt dan. Kunnen ze samen met Heitinga, Reiziger en Witschge een dream team gaan vormen. Ik weet dat het momenteel wat minder gaat met Liverpool, maar Klopp zit daar dan ook al 7 jaar, dus dan is het ook niet heel gek dat de chemie misschien wat weg is. Ajax kan voor hem dan een hele mooie uitdaging zijn en Heitinga kan dan nog een paar jaar in zijn luwte doorgroeien.
+2/-6

 
1 jaar geleden
Lijkt er op van wat ik hoor van Liverpool supporters dat Klopp juist de reden is dat hij gaat vertrekken. Schijnt alle macht binnen de club naar zich toe te willen trekken en vriendjes op alle belangrijke posten te plaatsen.
+7/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Heitinga doet het prima. Denk dat hij meer heeft aan Reiziger, Witschge, en Dwight Lodeweges.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Zou toch ook wel graag Bogarde zien terugkeren hoor (hoeft niet eens als assistent, verdedigers trainer is ook goed). Als die met Timber en Bassey aan de slag gaat, dan gaat daar echt wel iets moois uit komen.
+6/-2

 
1 jaar geleden
Klop is zeker eng, héél eng. wat verbeeld dat manneke zich eigenlijk wel? Liverpool is gewoon een goed team, ook zonder dat klopp er bij is
+1/-1

 
1 jaar geleden
Die man vindt alleen maar iets van Klopp, en verder helemaal nix. Zo een vreselijke Narcist kom je niet vaak tegen, of het is gewoon een zeer goede sporter. en dan heb je er recht op denk ik dan toch.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.259 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bewering boer consultancy delcampo derk elsimao google handel hato hoogleraar interpretatie johanssen koers kpmg kraakt kroes michael mislintat mond nederland onderzoeksopdrachten openbaar praag pwc rapport rvc sevic speculatie voorkennis voorwetenschap