Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'Berichten over training kwamen van een man die altijd onzin praat'

5 februari 2023 17:27

In gesprek met ESPN was Brian Brobbey tevreden over zijn invalbeurt. "Als ik in het veld kom, moet ik het laten zien. Dat heb ik vandaag wel gedaan", aldus Brobbey. "Als speler wil je natuurlijk vanaf het begin spelen. Op dit moment probeer ik me gewoon terug te knokken, in te vallen en belangrijk te zijn voor het team."

Brobbey kwam als invaller tot twee doelpunten. "Bij die eerste was het gewoon blind uithalen. Ik heb veel power in het linkerbeen", zo gaf hij aan. "Bij die tweede weet je dat Berghuis zulke ballen kan geven. Dan hoef je alleen maar diep te lopen."

Vorige week verscheen in de media plotseling het bericht dat Brobbey niet hard genoeg zou trainen. "Dat deed me eigenlijk niet zo veel. Het kwam van iemand van De Telegraaf die altijd onzin praat", zei hij daarover. "Ik heb af en toe gesprekken gehad met Alfred Schreuder dat ik harder moest werken, maar hij heeft nooit gezegd dat ik niet hard werkte."
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey onzin alfred berghuis blind espn linkerbeen power schreuder telegraaf uithalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz brobbey elsimao frimpong hato heitinga jong jordi mediaoptredens mislintat molenaar oranje rotatiespeler rulli rvc sar sjakie tadic taylor timber vos wedstrijdritme wijndal