Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Blij met deze goede 0-5 overwinning'

5 februari 2023 15:35

In gesprek met ESPN was Steven Berghuis tevreden over zijn wedstrijd tegen Cambuur. "Het was goed beslissend met rendement", aldus Berghuis. "Ik stond nu ook wat hoger op het veld aan de rechterkant. Met mijn gezicht naar de goal ben ik dan denk ik het gevaarlijkst. Blij met deze goede 0-5 overwinning."

De samenwerking met Mohammed Kudus liep uitstekend. "Daarin moeten we elkaar goed aanvoelen, omdat we jongens zijn die graag zwerven", zo gaf hij aan. "Die actie van hem bij mijn eerste goal was onvoorstelbaar. Kudus is natuurlijk fantastisch met dat soort dingen. Het is alleen belangrijk dat we onze taken doen als we de bal verliezen, maar de samenwerking was mooi."

In de tweede helft scoorde Berghuis opnieuw na een pass van Dusan Tadic. "Dusan kun je aan de rand van de zestien perfect gebruiken met zijn sterke lichaam en zijn overzicht", zei hij daarover. "Het waren goede goals."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis kudus aanvoelen cambuur espn gevaarlijkst onvoorstelbaar rand tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal