Transparent
Inloggen
Sluiten

'Florian Grillitsch wijst contract van Lyon af'

31 januari 2023 10:39 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Florian Grillitsch wijst contract van Lyon af"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Florian Grillitsch een contractaanbod van Olympique Lyonnais heeft afgewezen. De Franse club wilde twee miljoen euro betalen voor de middenvelder met nog één miljoen euro aan bonussen. Grillitsch heeft echter zelf geen interesse in een overstap en wil bij Ajax voor zijn kans gaan. Het contract van de Oostenrijker loopt na dit seizoen af, maar Ajax heeft een optie om deze met twee seizoenen te verlengen.

Meer op VI.nl
Tags

grillitsch florian lyon contractaanbod lyonnais oostenrijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Florian de Roon. Op basis van wat we tot nu toe gezien hebben. Maar ik moet toegeven dat hij weinig kansen heeft gekregen.
+2/-0

2 maanden geleden
Hij hoort ook weinig kansen te krijgen, want hij is niet goed genoeg. Jammer dat hij niet vertrekt.
+2/-0

2 maanden geleden
Jammer, als wij van hem hadden afscheid genomen dan had Ajax met het halen van Zerrouki een speler kunnen halen voor langer termijn. Begrijp niet waarom alleen Feyenoord achter Zerrouki zit, technisch, goed schot, prachtige steekballen..
+4/-0

2 maanden geleden
Staat de jeugd in de weg, want is een "aanwinst" voor de breedte.
+1/-0

Lax (geschorst)
2 maanden geleden
Jammer, had een mooi succesje geweest voor de Technische Dienst.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Gelukkig niet voor 30 miljoen euro gekocht;-)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als ze na dit seizoen de optie maar niet lichten...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Was hij niet transfervrij of zelfs clubloos ? Weet niet van wie je hem dan zou moeten huren ? Nu betaal je enkel salaris wat je bij een huur ook betaald naast de huursom, dus zie het probleem niet zo in deze constructie.
Ik heb nooit zo een probleem met dit soort breedte versterkingen. Hoeft niet te spelen (en doet dat dus ook niet), Taylor krijgt de voorkeur dus denk ook niet dat hij eigen jeugd in de weg zit. Mocht het nodig zijn kun je er een beroep op doen.
Lees hier ook dat het een slechte voetballer zou zijn, maar was bij Hoffenheim toch best een aardige voetballer ? Heeft volgens mij ook aantal wat caps voor Oostenrijk en een marktwaarde van ongeveer € 15 Mlj. Hoe er hier dan mensen kunnen concluderen dat deze jongen niet kan voetballen op basis van amper speeltijd is mijn dan een raadsel.
+3/-0

2 maanden geleden
Dit is helemaal geen voetballer. Kunnen we hem geen andere functie geven?
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao emmen eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny jong kaplan kiki nederland pier positioneel rulli rvc sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal