Transparent
Inloggen
Sluiten

'Florian Grillitsch wijst contract van Lyon af'

31 januari 2023 10:39 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Florian Grillitsch wijst contract van Lyon af"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Florian Grillitsch een contractaanbod van Olympique Lyonnais heeft afgewezen. De Franse club wilde twee miljoen euro betalen voor de middenvelder met nog één miljoen euro aan bonussen. Grillitsch heeft echter zelf geen interesse in een overstap en wil bij Ajax voor zijn kans gaan. Het contract van de Oostenrijker loopt na dit seizoen af, maar Ajax heeft een optie om deze met twee seizoenen te verlengen.

Meer op VI.nl




Tags

grillitsch florian lyon contractaanbod lyonnais oostenrijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Florian de Roon. Op basis van wat we tot nu toe gezien hebben. Maar ik moet toegeven dat hij weinig kansen heeft gekregen.
+2/-0

JeroenE (geschorst)
1 jaar geleden
Hij hoort ook weinig kansen te krijgen, want hij is niet goed genoeg. Jammer dat hij niet vertrekt.
+2/-0

1 jaar geleden
Jammer, als wij van hem hadden afscheid genomen dan had Ajax met het halen van Zerrouki een speler kunnen halen voor langer termijn. Begrijp niet waarom alleen Feyenoord achter Zerrouki zit, technisch, goed schot, prachtige steekballen..
+4/-0

1 jaar geleden
Staat de jeugd in de weg, want is een "aanwinst" voor de breedte.
+1/-0

1 jaar geleden
Jammer, had een mooi succesje geweest voor de Technische Dienst.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gelukkig niet voor 30 miljoen euro gekocht;-)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als ze na dit seizoen de optie maar niet lichten...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Was hij niet transfervrij of zelfs clubloos ? Weet niet van wie je hem dan zou moeten huren ? Nu betaal je enkel salaris wat je bij een huur ook betaald naast de huursom, dus zie het probleem niet zo in deze constructie.
Ik heb nooit zo een probleem met dit soort breedte versterkingen. Hoeft niet te spelen (en doet dat dus ook niet), Taylor krijgt de voorkeur dus denk ook niet dat hij eigen jeugd in de weg zit. Mocht het nodig zijn kun je er een beroep op doen.
Lees hier ook dat het een slechte voetballer zou zijn, maar was bij Hoffenheim toch best een aardige voetballer ? Heeft volgens mij ook aantal wat caps voor Oostenrijk en een marktwaarde van ongeveer € 15 Mlj. Hoe er hier dan mensen kunnen concluderen dat deze jongen niet kan voetballen op basis van amper speeltijd is mijn dan een raadsel.
+3/-0

1 jaar geleden
Dit is helemaal geen voetballer. Kunnen we hem geen andere functie geven?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal