Transparent
Inloggen
Sluiten

'Brian Brobbey zat tegen Excelsior op de bank vanwege trainingsarbeid'

30 januari 2023 22:25 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Brian Brobbey zat tegen Excelsior op de bank vanwege trainingsarbeid"; image source: Pro Shots

Volgens Mike Verweij werd Brian Brobbey tegen Excelsior gepasseerd omdat John Heitinga ontevreden over hem was. In de Kick-Off Podcast van De Telegraaf geeft de clubwatcher aan dat Brobbey zowel vrijdag als zaterdag niet goed trainde op De Toekomst. Valentijn Driessen voegde daaraan toe dat dit probleem onder Alfred Schreuder ook al regelmatig speelde en de spits de kantjes er regelmatig vanaf loopt.

Ook met Owen Wijndal was dit aanvankelijk het geval. "Hij dacht dat hij overkwam van AZ naar Ajax en het al had gemaakt", aldus Verweij. "Hij heeft het wel opgepakt en hij traint inmiddels als de brandweer."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey excelsior trainingsarbeid verweij alfred brandweer driessen heitinga kick owen podcast schreuder telegraaf voegde wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Oke, hij was zo blij weer bij Ajax te zijn! Veel gekost! Man man!!
+4/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ja hoor, de Telegraaf heeft weer wat te zeiken. En wat een goed gekozen moment. Ajax heeft gewonnen dus laten we even kijken of we nog wat negatiefs kunnen roepen. Pffff...
+2/-1

1 jaar geleden
Een onervaren Heitinga is wat mij betreft niet de ideale trainer voor dit Ajax, maar hij weet in ieder geval wel wat er gevraagd wordt van een speler, heeft zelf ervaring met tegenslagen en heeft altijd keihard moeten trainen. Ik hoop dat hij dat kan overbrengen op de groep.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat klopt wel Solidus, maar deze speler moet toch nu de sterren van e hemel gaan spelen! Hij zou t vertrouwen terug betalen!!!!!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Eens hoor. Het is Brobbey die het moet laten zien, want de club heeft keihard geknokt om hem te halen voor een groot bedrag. Wel weet ik zeker dat het geschuif van Schreuder met Kudus in de spits niet heeft geholpen.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Pavlidis erbij halen als concurrent. Die is overal aanwezig. Gaat voor elke bal en technisch zit het wel goed.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je die erbij haalt, heb je dit seizoen 3 spitsen aangetrokken... Ik zou voorlopig ff niets halen in de voorhoede, maar de focus leggen op de achterhoede. Een linksbenige CV hebben we nodig en anders schuiven ze maar een jeugdspeler door.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Da's waar. Eerst maar eens een voetbalman RvC zaken installeren en een goede TD. Vervolgens en als eerst de verdediging op orde.

Zo zie je maar weer; Ik ben een ajacied uit betere tijden waar men vooral aanvallend dacht, hetzij in hoofdzaak dacht om aanvallend het beste neer te zetten, maar ja, terug naar de realiteit van vandaag de dag onderleiding van het afbraaktduo van der Sar en Hamstra.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vergeet dat maar! Gaat deze reis nooit gebeuren
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vergeet dat maar! Gaat deze reis nooit gebeuren
+1/-0

1 jaar geleden
Gek he, Schreuder zet steeds een middenvelder op zijn plek, daar zou ik ook bij denken waar ik doe het dan voor?
+4/-1

1 jaar geleden
Als je nu nog steeds geen 90 minuten kunt spelen is dat best zorgelijk als je Brian Brobbey heet.
+2/-0

1 jaar geleden
Wie ooit heeft bedacht deze jongen terug te halen, niets waar gemaakt.
+3/-1

1 jaar geleden
Wil je het maximale uit een speler halen is de kunst van iedere trainer om de speler te prikkelen en enthausiasmeren. Trainingsarbeid is gewoon een basis van iedere speler wat nooit een discussiepunt mag zijn. Creeer een sfeer waar ieder speler zich prettig bij voelt, ook al moet ie (tijdelijk) op de bank zitten. Spelers moeten af van het feit dat ze elkaar als concurrenten zien. Het zijn collega’s die elkaar moeten versterken om een zo sterk en stabiel mogelijk team te krijgen. En iedere wedstrijd is anders en vraagt iedere keer weer een aanpassing om puzzel compleet te maken. Hup Ajax, John, succes ermee en op naar de Tripple.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vreemd; ik zou ,als trainer, niet een speler in mijn team willen die Ik moet motiveren.. zit de motivatie niet in de speler zelf dan is het wieberen ..
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao dest elsimao excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo zucht