Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Marcelo Gallardo heeft voorstel Ajax afgewezen'

30 januari 2023 22:21 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Ook Marcelo Gallardo heeft voorstel Ajax afgewezen"; image source: Pro Shots

In de Kick-Off Podcast van De Telegraaf wist Mike Verweij te melden dat ook Marcelo Gallardo het niet ziet zitten om bij Ajax aan de slag te gaan. De Argentijnse trainer is door de clubleiding benaderd, maar heeft Ajax afgezegd. Eerder werd al bekend dat Zlatko Dalić ook al had laten weten niet de nieuwe hoofdtrainer in Amsterdam te willen worden.




Tags

gallardo marcelo dalic kick podcast telegraaf verweij zlatko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het wordt echt een soap,maar laat John gewoon zitten. En zorg eerst voor een TD
+4/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ahh... de Telegraaf! Lekker belangrijk hoor, hoe weten die Pipo's überhaupt bij welke trainers Ajax informeert?

Volgens mij heb ik al acht namen voorbij zien komen, hoeveel daarvan komen er uit de dikke duim van Valentijn?
+1/-0

1 jaar geleden
Sorry, maar dit Ajax heeft behoefte aan een Nederlandse trainer. Als Peter Bosz geen interesse heeft dan gewoon seizoen afmaken met Johnny.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik vraag me serieus af hoe het lijstje met al die "grote, internationale" namen tot stand komt. Wat voor plan zit hier achter? Is er überhaupt een plan? Ik denk het niet.

Ik denk dat de RVC nu keihard moet ingrijpen, vd Sar is te licht voor zijn functie, onthef hem nu van een aantal verantwoordelijkheden. Op termijn afscheid van nemen.

Zorg dat er een sterk technische man in de RVC komt.

Laat Heitinga zitten en het seizoen afmaken. Ga in de tussentijd als de sodemieter op zoek naar een TD, waarom niet Bosz? Zijn akkevietje met vd Sar is van ondergeschikt belang en de rol van vd Sar wordt minder, moet worden beëindigd.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het plan was dat vd Sar zich meer ging bemoeien met technische zaken. Daar gaat het volgens mij fout. Met je eens, er moet eerst een technisch directeur komen. Wellicht met ingang van het nieuwe seizoen, dan denk ik dat er meer beschikbaar is. Je moet nu niet zomaar iemand aanstellen, omdat je wat nodig hebt. De TD bepaalt vervolgens wie hoofdtrainer wordt en wat er met Heytinga gebeurt, lijkt mij verstandig dat Heytinga assistent wordt onder een goeie trainer na dit seizoen ongeacht wat er gebeurt. Al zou het een enorme stunt zijn als Heytinga kampioen wordt. Op termijn kan Heytinga opschuiven als hoofdtrainer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens, daar gaat het ook fout.
Maar vd Sar heeft ook op andere vlakken steken laten vallen en is gewoon niet doortastend genoeg voor deze functie.
+2/-0

 
1 jaar geleden
TD zou ik juist dit seizoen nog aanstellen zodat we het nieuwe seizoen direct goed kunnen beginnen. Een trainer en nieuwe spelers moet je met het oog op volgend seizoen aanstellen. Mocht je een geschikte kandidaat vinden dan al wel vastleggen en in laten werken zodat hij weet wie er in de selectie zitten en waar hij (of zij ??) mee verder kan.
+3/-0

1 jaar geleden
In het buitenland lezen ze ook kranten.
Niemand wil ik de jungle van Ajax met al die haantjes, verstrengeld raken.
Organisatie eerst op orde in de juiste volgorde.
Heitinga het seizoen af laten maken met een door hem aangewezen ervaren trainer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vraag me af of Ajax de kranten in het buitenland nog wel haalt...
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
En ik vraag me af bij welke trainers Ajax nou écht heeft geïnformeerd. Ik krijg steeds meer het idee dat die kranten ook maar wat namen noemen, zodat ze een dag later kunnen melden dat het niet doorgaat. Hoe krijg je een krant vol met onzin...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal