Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Eindelijk hebben we weer gewonnen'

29 januari 2023 17:22

In gesprek met ESPN gaf Dusan Tadic aan blij te zijn dat Ajax eindelijk weer had gewonnen. "We begonnen niet goed. We hadden moeite met de restverdediging en kregen een paar counters tegen", aldus Tadic. "Geronimo Rulli maakte een paar goede reddingen. We zullen nog veel moeten verbeteren, maar het belangrijkste is dat we eindelijk weer hebben gewonnen."

De aanvoerder stond tegen Excelsior in de spits. "Dat is voor mij geen probleem. Ik wil alles geven voor Ajax en zorgen dat we weer kampioen worden. Ik wil alles geven voor deze club en dan maakt het niet uit op welke plek ik speel", zo gaf hij aan. "Ik kan op die positie ook heel goed spelen."

Gevraagd werd aan Tadic hoe de selectie had gereageerd op het ontslag van Alfred Schreuder. "We moeten onze verantwoordelijkheid nemen", zei hij daarover. "We moeten vechten voor de club. Het maakt niet uit wie de trainer is. We representeren Ajax en dat is de mooiste club ter wereld. We moeten trots zijn dat we zo'n prachtig shirt mogen dragen en we hebben de verplichting om het zo goed mogelijk te doen. Iedereen moet het beter doen en zijn verantwoordelijkheid nemen."




Tags

tadic alfred counters espn excelsior geronimo representeren rulli schreuder verplichting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht