Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marcelo Gallardo belangrijke kandidaat voor Ajax'

28 januari 2023 11:49 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"Marcelo Gallardo belangrijke kandidaat voor Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens TyC Sports is Marcelo Gallardo een belangrijke kandidaat om bij Ajax als hoofdtrainer aan de slag te gaan. De Argentijn zit momenteel zonder club nadat hij zelf besloot zijn aflopende contract bij River Plate niet te verlengen. Zijn periode bij de Argentijnse topclub werd een groot succes met veertien prijzen in negen jaar, waaronder tweemaal de Copa Libertadores. Zelf zou Gallardo graag naar Ajax willen vertrekken.

Naast Gallardo zouden ook Mauricio Pochettino, Marcelo Bielsa, Louis van Gaal en Luis Enrique bij Ajax op de lijst staan.

Meer op TyC Sports
Tags

gallardo marcelo bielsa enrique gaal libertadores mauricio pochettino river tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik mis in ieder bericht nog steeds de naam van Advocaat.
Denken ze nou echt dat dit soort namen naar Ajax komt?
Ja, om hun zakken te vullen dan.
+1/-0

1 jaar geleden
Kandidaat nummer zoveel... feit blijft dat wie er ook komt, het nooit de topkandidaat was, want hebben allemaal al bedankt
+2/-1

1 jaar geleden
Kunnen wel over alles gaan zeiken maar kan ook gewoon zeggen dat je met deze namen wel ambitieus bent.
+15/-0

 
1 jaar geleden
Eens. Deze namen hoor ik liever dan De Boer, Brood, Grim of wie dan ook.
+10/-0

 
1 jaar geleden
Tsja, Almere City kan ze ook polsen, maar of je nu ambitieus bent of niet, als ze niet komen heb je er niets aan
+1/-0

1 jaar geleden
Ajax is een ingewikkelde club.
Juist een toptrainer wil alleen bij een topclub werken die in de eerste plaats zijn organisatie op orde heeft voordat hij erin zal stappen.
Amsterdams DNA is niet meer te vinden als toptrainer. Van Gaal wil het niet meer doen, ook Ten Cate niet meer en daarna krijg je met "jongens" te maken als De Boer, Van't Schip, Winter, Heitinga, Seedorf?. Welke buitenlandse trainer zal volledig door het Amsterdamse geaccepteerd worden?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ten cate was ook niet echt Ajax dna…
+4/-0

 
1 jaar geleden
Antwoord op je laatste vraag: Laudrup, onder voorwaarde dat Ajax hem niet aanklaagt voor wat de club van hem denkt tegoed te hebben. Als je kijkt naar de miljoenen die weggegooid worden, kan je net zo goed een gebaar maken naar iemand die wat mij betreft nog wat kan betekenen voor de club :-)
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Bielsa (als hij wil) zou een goede coach zijn voor Ajax, omdat hij altijd een grote fan van de traditionele nederlandse (Ajax) voetbal stijl is geweest.

Gallardo is meer een puur resultaat coach en dat werkt meestal niet voor ons.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Bielsa is een ongeleid projectiel. Dat gaat niet werken in de huidige chaos. Als directe opvolger van ETH was hij een optie geweest, nu zou het overkill zijn en heb je meer baat bij een stabiele persoonlijkheid.

In die zin snap ik Gallardo als optie wel. Heeft een opstap club in Europa nodig, wij hebben een bewezen succesvolle trainer nodig. Is ook niet een man die snel van club naar club hopt. Bovendien kan het onze Argentinië connectie verder versterken. Is toch de huidige wereldkampioen, dus daar is genoeg talent te vinden. Dan kan het dus een win-win voor beiden zijn.
+10/-0

 
1 jaar geleden
Prima hoor. Ik ben momenteel clubloos en beschikbaar, dus ze mogen me bellen.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
+1.. Bielsa is een kamikaze trainer ..Hou het in eerste instantie bij een ( bewezen ) NLD trainer die in ieder geval de " basis " er terug in kan brengen.Deze selectie is niet zo slecht als dat Schreuder hem heeft gemaakt.Zijn NLD trainers niet beschikbaar ga dan voor een trainer met " aanzien " en ervaring , en dan bedoel dus echt ervaring en niet Schreuder niveau ervaring ...
+4/-0

1 jaar geleden
Kijk, dit zijn de namen waar ik meer vertrouwen in heb. Mijn voorkeur? Van Gaal zou ik boven op het lijstje hebben, zowel als technisch directeur of als trainer.
+1/-0

1 jaar geleden
Zolang je echte Ajacieden als assistent trainers hebt lijkt me dit een prima optie. Wat hierboven al gezegd is: iemand met échte ervaring en aanzien, dat heeft de spelersgroep nodig ook.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gallardo heeft het zeer goed gedaan bij River Plate, vaak kampioen geworden en ook de Copa Libertadores gewonnen. Iedereen bij River loopt met hem weg. Maar goed, Nederland en Ajax is heel andere koek: ander land en andere cultuur. Ik zou hem graag het voordeel van de twijfel geven maar mijn nummer 1 keuze is Van Gaal en dan Gallardo als nummer 2 mocht van Gaal het aanbod afwijzen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat voor speelwijze denk je dat Van Gaal dan invoert en denk je dat hij zich alleen met het eerste elftal zal bemoeien?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat Van Gaal 4-3-3 zal gaan spelen en dat hij zich waarschijnlijk ook deels met het techniscbe beleid zal bemoeien. Als hij als technisch directeur komt zou ik dat ook toejuichen. Van Gaal heeft voor beide functies de kwaliteiten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als hij het met topverdedigers bij Oranje niet aandurft 4-3-3 te spelen, kan je dat niet van hem verwachten bij Ajax. Van Gaal is veranderd en is echt gaan geloven in zijn defensieve systeem. Dat gaf hij tijdens or vlak voor het WK ook aan. Ik ben hem dankbaar voor de jaren 90, maar zie hem liever niet terugkeren bij Ajax in wat voor functie dan ook.
+7/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Iedereen blijft praten over van Gaal, ik dacht dat hij met pensioen was ?

Ik denk juist dat buitenlandse inbreng bij Ajax beter zou zijn. Iemand met ervaring en die een uitdaging wil. Altijd word er als Ajax een nieuwe trainer nodig heeft het meest gepraat over Nederlandse trainers, tijd voor een buitenlandse trainer als je het mij vraagt.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao engeland excelsior farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki koeman kroes linksbuiten medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic tegengoals traore weghorst wijndal