Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ruud Brood was beoogde assistent van Alfred Schreuder'

27 januari 2023 18:03 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Ruud Brood was beoogde assistent van Alfred Schreuder"; image source: Pro Shots

In de Kick-Off Podcast van De Telegraaf wist Valentijn Driessen te melden dat Ruud Brood de beoogde assistent was van Alfred Schreuder. In de rust van het duel tegen FC Volendam besloot de clubleiding echter al dat Schreuder zou worden ontslagen, waardoor Brood werd afgebeld. Schreuder zou alleen in dienst van Ajax kunnen blijven indien er overtuigend was gewonnen van Volendam.
Tags

schreuder brood alfred volendam afgebeld driessen kick podcast telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heerlijk toch al die namen die nu voorbij komen.
Wie zou de volgende zijn? Ron Jans? Advocaat?
+1/-0

1 jaar geleden
Juist. Deze man die zoveel ervaring heeft, bij alle grote clubs heeft gewerkt, een Ajax-achtergrond heeft. Wat een breed netwerk heeft onze directie toch dat ze bij hèm uitkomen en dat hij het waarschijnlijk nog gedaan had ook.

Man,man,man....het houdt ècht niet op hè, deze ellende.
+3/-0

1 jaar geleden
Tijd om afscheid te nemen van H2 en V.d. Sar. H2 omdat ze geen Ajax-waardige spelers dito trainer kunnen halen en V.d. Sar omdat hij nog geen vervanger voor Overmars heeft kunnen halen, ervan uitgaande dat hij daar verantwoordelijk voor is.
+4/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst