Transparent
Inloggen
Sluiten

'John Heitinga voorlopig hoofdtrainer van Ajax'

27 januari 2023 09:06 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"John Heitinga voorlopig hoofdtrainer van Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat John Heitinga door Ajax is doorgeschoven naar de A-selectie. De trainer van Jong Ajax zal voorlopig als de belangrijkste man van Ajax 1 plaats nemen op de bank met Michael Reiziger als zijn assistent. Voor hoe lang Heitinga als trainer op de bank zal zitten is afhankelijk van hoe lang het de directie duurt om een nieuwe hoofdcoach te vinden.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

heitinga jong michael reiziger telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Is dat soms op basis van de resultaten van Ajax II? Die zijn namelijk niet al te best.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee dat is niet op basis van de resultaten van Jong Ajax.
+2/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zal Heitinga voor de volle 100% steunen. Is belangrijk dat Ajax nu een goede trainer zoekt desnoods een buitenlandse trainer.
Johnny is een echte Ajacied en gaat de spelers op de goede plek zetten, dat scheelt al heel wat.
Wie weet is het een schot in de Roos.

Begin eerst maar is met een deze opstellin:

Ruli-Timber-Alvarez-Bassey-Wijndal-Klaassen-Berghuis-Kudus-Bergwijn-Tadic-Concenciao.

Nu mogen de spelers het laten zien want die liepen ook te kutten.
En Blind, ik riep nog blijf nou nog ff Schreuder is eind februari weg!!zonde.
SuccesJohny
+5/-0

 
2 maanden geleden
Misschien Luis Enrique eens polsen?

Op papier ben ik het met je opstelling eens, maar er zal toch een reden zijn dat zelfs Schreuder niet met Kudus op 10 speelt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Omdat Schreuder gek is.
Kudus kwam er in gisteren en liet gewoon goede dingen zien. Kudus heeft ook nog wat waarde gezien zijn potentie en WK goals.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Kind van de club, dat zegt helemaal niets. Ervaring, prijzen, bewezen prestaties, dat zegt wat. En dat heeft Heitinga niet. Sterker nog, zijn prestaties bij Jong Ajax zijn net zo slecht als Schreuder bij Ajax1 dit jaar. Het is voor mij onbegrijpelijk om na het wegsturen van een trainer opnieuw een trainer aan te stellen die niets heeft bewezen! Dit laat voor mij ook meteen zien dat het vervangen van Schreuder niet genoeg is, de fundering van de club is verrot en dat moet ook vervangen worden.
+6/-0

2 maanden geleden
Waarom geen reiziger als hoofdtrainer? Heeft jong ajax toen kampioen gemaakt!!! Of zijn ze dat soms vergeten???
+3/-1

 
2 maanden geleden
Ik denk dat Reiziger vlieguren moet gaan maken bij een eredivisie club ,maar niet bij de selectie van Ajax 1 waar hij al lang als assistent loopt
+1/-0

 
2 maanden geleden
Heeft hij bij Sparta al gedaan. Het kan zijn dat ij niet wilt of niet geschikt is natuurlijk, maar om hem te passeren is wel apart inderdaad.

Heitinga is een gokje, doet het niet zo heel denderend bij Jong maar dat heeft ook met de aanvoer te maken. Na Jonk en Jongkind te hebben geloosd is er een tijdje nog wat doorgekomen. Het is nu allemaal middelmaat.

Heitinga brengt iet meer passie en iets meer kameraadschap maar juist hij moet meer vlieguren maken met een volwassen team ipv kinderen, om te zien of hij het echt aankan. De Boer had al wat ervaring bij Oranje naast Jong die hij meenam, Heitinga eigenlijk niets.

En tevens hoe ga je straks met Heitinga om, laat je hem weer teruggang naar Jong of...? Dat carrière pad van hem verpest je op deze manier ook gewoon.

Laten we hopen op een ervaren iemand die dit klote seizoen af kan maken, een van Gaal zou ideaal zijn om de overbetaalde sterren even op hun plek te zetten want het is wel een juiste constatering dat de spelers het moeten doen op het veld, en tegen een Volendam gewoon niets creëren is een absolute blamage als je tussen de 1 en 5 miljoen vangt. Schande!
+5/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Reiziger kan geen hoofdtrainer worden! Die man heeft totaal geen uitstraling. Hij heeft bij Schreuder toch ook niets toegevoegd.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Misschien kon niemand wat bij Schreuder toevoegen? De hoofdtrainer is uiteindelijk eindverantwoordelijk en Schreuder had zijn eigen zoutzak als assistent..
+3/-0

Lax (geschorst)
2 maanden geleden
Kind van de club, ambitie alleen niet ervaren natuurlijk.
En toch niet raar dat ze bij hem uitkomen.
+2/-2

2 maanden geleden (gewijzigd)
Pfff, nu ga ik toch echt vrezen dat Sparta en Utrecht ons op korte termijn ook nog gaan passeren.
Heitinga is gewoon niet de slimste, dat geeft allemaal niks maar zet hem niet voor Ajax 1
Maakt er bij jong Ajax al een gigantische puinhoop van.
Ik mag toch echt hopen dat ze achter de schermen met een zwaargewicht bezig zijn en deze op zeer kort termijn presenteren.
We hebben op technisch vlak al 2 lichtgewichten die als interim al een jaar mogen aankloten met catastrofale gevolgen inmiddels.
En dan zal er op de trainers positie een soort zelfde situatie ontstaan.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Lekker afzeiken voordat die jongen al 1 minuut gestart is.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Nee lekker vrijblijvend laten proberen terwijl alles er op wijst dat hij ongeschikt is voor deze functie.
+4/-2

2 maanden geleden
De witte zakdoeken nog maar niet opbergen met zo’n Heitinga aan het roer ..
+3/-1

2 maanden geleden
Ondanks zijn niet al te uitgebreide CV en (nog) geen klinkende resultaten geef de man 3 wedstrijden de kans om te bewijzen dat hij in ieder geval een hele verbetering is vergeleken met Schreuder, hij dient natuurlijk ook overwicht te hebben op de spelers!!
+2/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tijdelijk prima, maar wel onder dien verstande dat hij slechts zondag het zitje in de dugout warm houdt. Je kunt niet het vinden van een nieuwe trainer net zo lang voor je uit schuiven als dat je met de technische man in de RvC en de TD hebt gedaan.

Ajax is een stuurloos schip van besluiteloosheid geworden. Dat mag niet zonder gevolgen blijven voor de huidige AD en technisch managers.
+5/-0

2 maanden geleden
Wat een risico neemt Ajax hier. Als de komende wedstrijden niet goed gaan, kun je Heitinga ook naar de trainers kerkhof brengen, want die is dan beschadigt. Ze hadden voor een harde hand/ervaring moeten gaan. Niet met deze halfzachte oplossing. Je weet al lang dat Schreuder niet meer ging werken. Dan zorg je toch voor een fall back scenario.
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tsja Heitinga , ik heb zo mijn twijfels. Verbaal niet echt sterk en jong Ajax presteert ook niet echt geweldig sinds hij de scepter zwaait. Een jongen van de club dat wel , maar we hebben wel meer jongens ‘van de club” als trainer gehad en dat is nu niet bepaald een daverend succes geweest. Wat Ajax op dit moment nodig heeft is een trainer die iig overwicht heeft op de spelers, die in ieder geval gepokt en gemazzeld is, die de rust in het elftal kan brengen en er een team van kan maken, want kwalitatief is het ook niet hoogstaand wat spelers betreft. maar goed ik laat me graag verrassen door Heitinga.
+3/-0

2 maanden geleden
Louis van Gaal,met onder zich Johnny.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Dat denk ik ook steeds: vraag Louis om dit seizoen af te maken!
+4/-0

 
2 maanden geleden
Lekker 5-3-2 spelen en wekelijks luisteren naar zijn onzin.

A.u.b. niet.
+3/-2

2 maanden geleden
Zondag een slecht resultaat bij Excelsior en Johnny is meteen alweer het lachertje op social media.
+2/-0

2 maanden geleden
Als dit waar is, is het een dikke middelvinger naar Reiziger, die ik hoger inschat dan Heitinga. Geen van beide zie ik overigens als geschikt voor de lange termijn. Reiziger zou ik wel het seizoen laten afmaken en kijken of Bosz in de zomer wil instappen.
+2/-0

2 maanden geleden
Jammer om een jonge onervaren trainer voor de leeuwen gooien, ik hoop dat hij het geluk aan zijn zijde zal hebben.
+2/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Het klinkt allemaal heel ingewikkeld maar Heitinga hoeft maar 3 dingen te begrijpen om succesvol te worden bij Ajax:

1: Kudus moet op het middenveld.
2: Tadic en Bergwijn kunnen allebei niet op rechts.
3: Als je met Sanchez dan wel Bassey start op de back, sta je al 1-0 achter.

Als hij dit mantra herhaalt en uitvoert, komt het goed.
+6/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.407 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier platteland positioneel rulli rvc sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal