Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ajax verlost van Alfred Schreuder

26 januari 2023 23:44
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ajax verlost van Alfred Schreuder</b>; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat Alfred Schreuder per direct op non-actief wordt gesteld. Het contract van de trainer is ontbonden. De clubleiding heeft geen vertrouwen meer in een verdere samenwerking met Schreuder. Ook assistent-trainer Matthias Kaltenbach vertrekt per direct bij de club.
Tags

schreuder alfred kaltenbach matthias ontbonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
EIN-DE-LIJK
+9/-0

tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Het enige positieve punt van vanavond!!
+9/-0

1 jaar geleden
Het is eindelijk gelukt, dankzij Volendam
+3/-0

1 jaar geleden
Toch nog een bonuspunt. Maar hier moet het niet bij blijven. Een schoonmaak en reorganisatie door de gehele geleding aub. En dan mensen met de juiste knowhow!
+5/-0

1 jaar geleden
Te laat.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Nu deze soap en nachtmerrie voorbij is begint de volgende; wie nu? Ik weet echt niet met welke trainer ze op de proppen komen maar ik zou niet raar omkijken als het Heitinga zal zijn...

Bedankt voor de mooie jaren met Ten Hag, maar alleen kon je het niet aan. Hopelijk vindt je nog ergens een mooie club of kan je weer met een top trainer als assistent aan de slag.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Je kunt vanalles van Peter Bosz vinden, maar is van alle beschikbare opties wel de meest logische op dit moment. Kent de club, Cruijff adept en heeft tenminste een duidelijke visie.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Zeg ik iets heel raars als ik Wim Jonk wel eens terug zou willen zien? Met een hernieuwde visie, focus weer op de jeugd en afstappen van dit aankopen beleid van de afgelopen jaren?

Weet echt niet of hij het aan kan, maar ik denk dat een nieuwe mini revolutie de club goed zou doen.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Niets raars aan. Ik zou het ook prima vinden. Betekent wel dat de boel helemaal op de schop moet en er beter gecommuniceerd moet worden binnen de club, want hoe is het mogelijk dat we met zo veel dure miskopen zitten?
+7/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, maar ook toen overmars er was ( heeft uiteraard ook prima dingen gedaan , die tot succes hebben geleid ) werden er te veel miskopen gedaan en last but not least ; er zijn te veel mensen gratis de deur uitgewandeld en wat is er aan top uit de jeugd doorgestroomd ? En dan echte top ! Het gros wat bij ons vandaan komt is nergens een zekerheidje of onomstreden. Het gros zit op de bank of speelt bij middenmoters ( wij zijn op dit moment niet beter )
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt wat Overmars betreft. Ik heb ook vaak kritiek gehad op zijn aankoopbeleid. Zaten te veel miskopen tussen. Maar de scouting werd niet genegeerd, getuige de voltreffers. Dus ondanks de (*vooral binnenlandse) miskopen, zat er nog wel een idee achter.. Sowieso voor verbetering vatbaar, maar nu is het grote een puinhoop 😬

* Scherpen, Pierie, Labyad, Klaiber (enkele voorbeelden van spelers waar je van te voren wist dat het niets zou worden)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee hoor, zeker niet raar. Als ik het voor het zeggen had gehad, dan was Jonk überhaupt nooit weg gegaan bij Ajax. Hoop dat die fout nu of in de toekomst nog eens hersteld zal worden.

Maar dat gebeurt sowieso niet zo lang Van der Sar er nog zit. Zelfde geldt overigens voor Bosz hoor. Maar Edwin legde zijn lot net nadrukkelijk in de handen van de RvC. Dus het zou zomaar kunnen dat hij ook aan zijn laatste dagen bezig is.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Zou mooi en in het belang van Ajax zijn als er een gesprek volgt en zowel Bosz als Jonk terugkeren; de één als trainer en de ander in de rol van Overmars of in zijn oude rol. En wat mij betreft kan V.d. Sar dan als AD aanblijven, want wie moeten we anders daar neerzetten? Wel moet H2 weg en er een geschikte TD voor in de plaats terug.
+1/-1

1 jaar geleden
Telegraaf kan dus weer op zoek naar een nieuwe bron
+6/-0

Bouwen aan volgend seizoen.
Dit seizoen kan je afschrijving.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hierom was ik dus geen voorstander van Kaltenbach. Als je een assistent haalt omdat de trainer dat wil, weet je dat je ze allebei moet ontslaan mochten de resultaten tegenvallen. Weggegooid geld dus. Maar goed, beter laat dan nooit he? Dit heeft wel verdomd lang geduurd, maar is de enige juiste beslissing. Stap 2 is het evalueren van H2.

Oh ja, Jonk bedankt? :P
+5/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Het werd GVD tijd!!! Waarom zo lang gewacht? Klojo's!!!
+1/-1

1 jaar geleden
Volgende foute trainer incoming… Bosz, wees welkom!
+1/-1

 
1 jaar geleden
Te makkelijk. Bosz is op zich geen foute trainer. Ik denk dat hij veel meer uit de huidige selectie haalt qua spel en resultaat. Deed het echt niet slecht bij Ajax met het materiaal dat hij ter beschikking had toen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je hebt gelijk, meer emotionele reactie. Baal gewoon van dit seizoen en heb er even weinig vertrouwen in… laten we hopen dat afscheid schreuder in ieder geval effect heeft!
+3/-0

 
1 jaar geleden
In ieder geval 2 incapabele pionnen eruit. Nu nog de 2 verantwoordelijken voor de vele miskopen. Welke trainer je nu ook haalt, zolang die 2 Ajax-onwaardige spelers halen, schieten we niets op.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Finale Europa League en met 2,38 punten per wedstrijd de op 2 na beste trainer uit de Ajax historie. Nee, hij heeft het niet slecht gedaan nee. Dat mag je best een understatement noemen. En die selectie was slechter dan wat er nu staat.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Precies. Oké, hij heeft geen prijzen gepakt, maar wat boeit het? Met Ajax kun je prijzen pakken, dat heeft Frank de Boer ook bewezen.
+2/-0

1 jaar geleden
Niet zozeer dank aan Volendam maar dank aan Wim Jonk, één van de initiatiefnemers van de fluwelen revolutie nota bene!
+6/-0

 
1 jaar geleden
Haha, ontketent hij zomaar ook de tweede revolutie. Mooie gozer, die Jonk 😉
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als het maar geen Van Gaal of De Boer wordt. Van Gaal zal 100% zijn 5-3-2 systeem proberen in te voeren en Frank de Boer dank ik voor de titels en de rust die hij bewaarde toen de club in nood was, maar nee, doe maar niet.
+3/-0

 
1 jaar geleden
100% eens
+2/-0

1 jaar geleden
Schijnt dat Schreuder zich nog steeds geen zorgen maakt.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Vind je het gek? Hij ziet een stijgende lijn.. op zijn bankrekening.
+2/-0

1 jaar geleden
Luis Enrique kom er maar in!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Thomas Tuchel ook maar effe polsen 😉
+1/-0

1 jaar geleden
Voetballers, voetbalfans, voetbalbestuurders en voetbalmedia. Het is bij tijd en wijle één grote opgewonden kluwen venijn als de resultaten op het veld uitblijven. Bij @AFCAjax heeft men gisteren besloten dat trainer Arnold Schreuder de kop van Jut moet zijn. De missie van Valentijn Driessen en de Telegraaf is geslaagd.

Bestuur, Van Der Sar, Huntelaar en Hamstra moeten zich echt gaan afvragen waar zij zelf de fouten hebben gemaakt. Dat gebeurt niet, want dit is profvoetbal. Een sport waarin je moeilijk een heel elftal kunt ontslaan...
+1/-0

1 jaar geleden
Had veel eerder moeten gebeuren, je zag voor de winterstop al dat hij niet de juiste man was voor dit team.
Na de winterstop verspeel je het kampioenschap door met hem door te gaan, nu zal het een hele klus worden om nog 2e te worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Wim Jonk met Heitinga en Bogarde.
+1/-2

1 jaar geleden
Ze mogen wel een bosje bloemen sturen naar Volendam
+1/-0

1 jaar geleden
Eindelijk, veel te lang geduurd dit waardoor de weg naar boven nog langer duurt.
+1/-0

1 jaar geleden
E i n d e l i j k !
Het ontslag wat zwaarder weegt als het puntverlies. Nooit eerder bij mij voorgekomen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst