Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil technische staf flink gaan hervormen'

26 januari 2023 17:50 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil technische staf flink gaan hervormen"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax de technische staf flink wil gaan hervormen. Het is ernstig de vraag of Michael Reiziger en Matthias Kaltenbach na de thuiswedstrijd tegen FC Volendam nog bij Ajax actief zullen zijn. John Heitinga wordt gezien als topkandidaat om zich bij de technische staf van het eerste elftal aan te sluiten.

Ook René Meulensteen was in beeld en hij stond ook open voor een dienstverband bij Ajax. Hij besloot toch af te zeggen omdat het niet te combineren zou zijn met zijn werkzaamheden voor de Australische voetbalbond. Ajax wil deze week nog de technische staf op de schop gooien.

Meer op AD.nl
Tags

australische dienstverband heitinga kaltenbach matthias meulensteen michael reiziger topkandidaat volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Praat Ajax alleen nog maar met journalisten tegenwoordig? Je zal als Reiziger en/of Kaltenbach toch maar dit soort berichtgeving lezen die over je geschreven wordt. Of het een goede of slechte zaak is als het waar zou zijn, kunnen we als buitenstaanders onmogelijk over oordelen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Toen Schreuder niet meer bij Ajax was, werd er niets meer gelekt of was de media vaak ver van de waarheid. Echter, dit seizoen wordt er weer volop gelekt. Toeval?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Nu je het zegt ja! Ook slim om de stemming van de spelers tegen de technische staf naar buiten te brengen. Echt heel gehaaid is dat.
+2/-0

1 jaar geleden
En dat is de oplossing. Door deze verandering gaat Schreuder ineens logische opstellingen maken en spelers gaan beter spelen. Heitinga ( als alles klopt wat er geschreven staat uiteraard ) gaat Schreuder voldoende tegengas geven. Zeker , keep on dreaming. Ik geloof er geen reet van.
+8/-0

1 jaar geleden
Een onervaren beginnende trainer neerzetten bij de rest van de clowns,lachwekkend.
Niets ten aanzien van Heitinga
+6/-1

1 jaar geleden
Laten ze nou eerst een vervanger voor Danny Blind in de RvC instaleren die over het voetbal gaat. En een TD. Liefst allebei met Ajax DNA.

Dan kunnen die meedenken hoe de Technische Staff er uit moet gaan zien. Van bovenaf beginnen dus.
+4/-0

1 jaar geleden
M.a.w. iedereen is de lul behalve Schreuder?
+7/-0

1 jaar geleden
Het is wel typisch dat er voor versterking in de staf meteen gekeken wordt naar de jeugd. Dat doen we doorgaans bij versterking voor het team niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou de hoofdtrainer ook eens wat vaker moeten doen. Scheelt een hele hoop weggegooid geld.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Waar zijn ze in godsnaam mee bezig? Hou het simpel, er is maar één mutatie nodig:

Schreuder OUT!!!
+6/-0

 
1 jaar geleden
Kaltenbach mag blijven?!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Yep dat zou een goede zet zijn NOT!!!!!!!!

Alsjeblieft (als deze informatie überhaupt waar is) Heitinga staat 16e met jong Ajax vond hem zelf maar een zeer matige voetballer en zoals reeds geschreven door s0lidus "M.a.w. iedereen is de lul behalve Schreuder?"
+2/-0

1 jaar geleden
Dus iedereen behalve Schreuder moet wijken, omdat het bestuur Schreuder beloftes heeft gedaan waarvan ze op voorhand al dondersgoed wisten dat ze die niet na zouden kunnen komen? Heel logisch allemaal.

Eerst werd Bogarde buiten gewerkt, nu Reiziger. Twee bewezen effectieve assisten die onder ETH prima functioneerden. Maar hen vervangen zou zogenaamd het probleem oplossen. Alsof beginner Heitinga wel complementair zou zijn aan Schreuder.

Dit begint zo langzamerhand op wanbestuur te lijken. Ze weten waar het probleem echt zit, maar lossen het niet op, omdat ze dan linksom of rechtsom moeten toegeven dat ze fouten gemaakt hebben. En door niet in te grijpen, wordt het probleem alleen maar erger. Ze zijn nu pleisters aan het plakken op een gebroken been...
+4/-0

1 jaar geleden
Alles en iedereen moet veranderen, behalve Schreuder? Dit lijkt wel een dictatuurschap. Het kan gewoon niet erger dan dit. Behalve dan, dat dat aan het gebeuren is.
+1/-0

1 jaar geleden
Als je dit soort beslissingen va de leidinggevenden en de werkwijze van Schreuder in een film ziet of leest in een boek hou je op met kijken of lezen. Te ongeloofwaardig denk je dan.
Nu de assistenten er weer uit. Dus Pietje beroofd een bank en dan sluiten we zijn buurman daarvoor op.
Helaas kunnen we niet doorzappen of het boek dichtslaan want deze club zit in ons hart. We kunnen dus alleen maar doorgaan met schrijven en hopen dat er eerdaags eens een lampje gaat branden bij de leidinggevenden.
+2/-0

1 jaar geleden
Wacht eerst Volendam nog maar eens af. 0-1 achter, zou me ook niet verbazen als Schreuder zelf de handdoek in de ring gooit. Dit kan toch echt niet meer.
+3/-0

 
1 jaar geleden
En zo een ontslagvergoeding misloopt? Yeah right. Die wacht rustig af tot hij wordt ontslagen. Zo gek is die kale niet.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het was het een of het ander, iig ontslagen nu, ik zou mn eigen conclusies trekken iig.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Voor de 2e seizoenshelft: Schreuder laten gaan, ervaren (buitenlandse) top trainer contracteren. Heitinga doorschuiven tot assistent. Bogarde terughalen, er is immers niemand meer ervaren op de bank dan Winston. En dan een charismatische verassing in de gedaante van Clarence Seedorf als extra staflid. Misschien wel op de plek van Heitinga. Daar zou ik voor tekenen.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk gakpo kiki koeman kroes mannsverk oranje reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic veerman ven vos weghorst