Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Donny Warmerdam naar NAC ketst af'

26 januari 2023 10:30 - BN De Stem
Foto: Pro Shots

"Transfer Donny Warmerdam naar NAC ketst af"; image source: Pro Shots

BN De Stem meldt dat Ajax niet wil meewerken aan een transfer van Donny Warmerdam naar NAC Breda. De middenvelder is zelf al persoonlijk akkoord over een contract, maar vanwege personele problemen wil Ajax hem niet zien vertrekken. De club verlangt daarom een transfersom van 200.000 euro, maar dat is voor NAC te gortig en inmiddels zijn ze overgeschakeld naar andere opties.

Meer op BN De Stem
Tags

nac ketst gortig overgeschakeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vanwege persoonlijke problemen wil Ajax die speler niet afstaan ?
De problemen krijgen extra zuurstof als ze deze jongen zijn transfer onthouden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
En daarom wilt Ajax 200.000 euro... wat raar gezegd.
+2/-0

1 jaar geleden
Misschien een typfout en bedoelen ze personele problemen ?
+5/-0

 
1 jaar geleden
Hahaha. Hoewel Ajax wel persoonlijke problemen krijgt als hij dit zooitje ziet.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zal idd wel ja. Kaplan o.a. er lang uit.
+1/-0

1 jaar geleden
Met nog 5 dagen te gaan in de transfermarkt gaat het over Warmerdam en een verkoop van 2 ton die niet doorgaat. Het ontbreken van enige vorm van leiding geven heeft nu zelfs invloed op het aan en verkoopbeleid: het bestaat gewoon niet meer. Met gerichte verkopen van Kudus, Alvarez (nu in mindere mate omdat we naast Timber geen centrumverdedigers overhebben na Schuurs, Magallan, Martinez en Blind weg te doen in twee transferperiodes), en Brobbey of Bergwijn, hadden we redelijk goed geld op kunnen halen om dat te investeren in gerichte aankopen op posities waar we zwak zijn zoals central in de verdediging, in de spits en om eventueel de verloren zoon Ziyech terug te halen. Maarja fouten toegeven is niet een bestaande kant van Sar, of wie ook die nog wat vermogen hebben om beslissingen te maken.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het lijkt me sowieso levensgevaarlijk dat wat er over gaat nog aankopen doet omdat ze meerdere malen bewezen hebben geen flauw idee te hebben wat kwaliteit is. Wat het inhoudt etc...

Als ik Hamstra vertel dat aankoop Bassey 10x beter is dan Velibor Vasovic destijds dan gelooft hij het meteen. Volgens Hamstra moesten we ook niet klagen want na alle aankopen stond er een topteam op het veld!šŸ˜‚
+1/-0

1 jaar geleden
Had hij niet eerder een akkefietje met justitie?
+1/-0

 
Zo'n juicekanaal kwam een jaar geleden aanzetten dat er aangifte tegen hem was gedaan omdat hij een vrouw zou hebben verkracht.

Zal wel los lopen verder, anders was hij allang weggestuurd natuurlijk.
+1/-0

nieuws-redacteur 1 jaar geleden
Sorry hoor, maar mis ik iets aan de kwaliteiten van Donny Warmerdam?
Ik mag toch hopen dat hij geen optie is als er achterin nog meer spelers wegvallen.
Ter vulling van Jong Ajax heb je toch ook genoeg opties of je schuift door vanuit JO19.
Ze gaan hem toch niet een transfer ontzeggen als hij toch niet goed genoeg is?
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Typisch product van de jeugdopleiding van de laatste twintig jaar. Blinkt nergens in uit, maar hij werkt zo lekker hard, een "zekerheidje" voor een trainer en die niet zo moeilijk in de omgang is als die jongens die wel wat met een bal kunnen.

Zelfde type als Taylor, vd Beek, Klaassen, de Wit, Ekkelenkamp etc.
+2/-0

1 jaar geleden
Ja, als je de afgelopen 6 maanden in ogenschouw neemt, dan is het geen verrassing dat de club "persoonlijke problemen" heeft. Die mental coach is niet voor niks uitgenodigd, hoewel een gecertificeerde psycholoog misschien verstandiger was geweest.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frimpong gaaei grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff schouten shogun simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst