Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'Steven Berghuis is niet geschikt als profvoetballer als hij hier slecht van slaapt'

23 januari 2023 23:49
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "Steven Berghuis is niet geschikt als profvoetballer als hij hier slecht van slaapt"; image source: Pro Shots

Johan Derksen heeft maandagavond bij Vandaag Inside hard uitgehaald naar Steven Berghuis. "Hij moet zich realiseren dat als je voetballer van Ajax bent je tegenwoordig niet meer alleen met de tribunes te maken hebt, maar ook met social media", aldus Derksen. "Hier moet je tegen bestand zijn. Dit hoort bij zijn vak als profvoetballer. Als hij hier slecht van slaapt, is hij dus niet geschikt als profvoetballer. Want dit is hier een onderdeel van."

Derksen ging verder: "Hij moet zich realiseren dat de hele entertainment industrie hiermee te maken heeft. Nu is hij een keer aan de beurt en het is meteen verschrikkelijk. Als je international bent en al zo veel jaren aan de top speelt, moet je een keer een grote jongen worden. Wij krijgen hier ook van alles over ons heen."

Het interview van Berghuis na de wedstrijd tegen Feyenoord kwam ter sprake waarin hij zei dat mensen door de media werd opgehitst en René van der Gijp de domste was. "Ik heb het niet begrepen", zei Van der Gijp daarover. "Ik heb alleen gezegd dat ik hem niet zou meenemen. Ik zou hem niet opgesteld hebben."

Van der Gijp ging verder: "Berghuis heeft het gehad over social media. Dat krijg ik allemaal niet mee. Daar zit ik niet op, dus dat ontgaat mij volledig. Ze mogen op social media zeggen over mij wat ze willen. Dat ze me dood willen maken, dat ze mijn kop er af willen hakken, dat mijn zoon dood moet. Ze mogen alles zeggen. Ze gaan dat toch niet doen. Degene die dat wil doen zal dat niet op Twitter of Facebook aangeven."

De oud-voetballer gaf aan dat hij Berghuis niet mee zou nemen omdat hij hem toch niet zou opstellen. "Je zou dan alleen maar gezeik gaan krijgen in die spelersbus met wat er zou gaan gebeuren met Berghuis", zo gaf hij aan. "Het hele team zou worden beinvloed. Omdat ik hem niet zou opstellen, zou ik hem lekker thuis laten. Als ik als trainer had gezien dat het hem de hele week niets gedaan zou hebben, zou ik hem opgesteld hebben. Maar dat heeft het hem dus wel."
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis derksen profvoetballer gijp slaapt dood beinvloed bestand domste entertainment feyenoord industrie ontgaat opgehitst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goedkoop scoren Johan, slechte poging en nog dommer. Maar daar is het je om te doen natuurlijk. Droevig eigenlijk.
+10/-0

1 jaar geleden
Die snor loopt alleen maar onzin uit te kramen. Ik sta 100% achter Berghuis. Die bedreigingen horen niet normaal te zijn in de maatschappij en je mag er best wat over zeggen. Dat Berghuis niet geschikt is voor topvoetbal dat slaat natuurlijk nergens op. Misschien is hier iemand niet goed genoeg meer voor toptelevisie.
+8/-0

1 jaar geleden
Dat zenders deze 2 grote idioten nog een podium geven is schandalig. Anderen worden compleet afgemaakt en geboycot voor minder.
+8/-0

1 jaar geleden
Altijd dat populistische gelul van die Derksen.
Hoe zegt ie dat zelf altijd? Scoren voor de buhne? Triest.
+7/-0

1 jaar geleden
Ik hoorde bij half 8 een nog dommere opmerking, die advocaat van die kroongetuige ben zijn naam ff kwijt.
Die zei Berghuis verdient 2 miljoen per jaar, dat hoort dit er bij....en door.
Ik blijf erbij de media is door en door verrot. Is het niet corona of de oorlog in Oekraïne dan is het wel weer sport of war anders.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Niets mis met de goede media. Maar je moet wel voor kwaliteit gaan. Derksen mag je geen medium noemen.
+2/-0

1 jaar geleden
Dus als ze Rene van der Gijp overvallen hoort dat er gewoon bij omdat je bekend ben .
Die snor geeft altijd een ander de schuld .
Gelukkig kijk ik niet meer naar die onzin .
+9/-0

 
1 jaar geleden
Omdat die engerd Valentijn een maatje is van Schreuder staat Derksen er ook achter. Die dekken elkaar.
Van der Gijp heeft wel wat verstand van voetballers, niet zozeer van teams maar wel van individu.
Menselijke empathie denkt hij te hebben door lief te zijn voor vrienden die het moeilijk hebben (Korbach, Frequin etc) maar ik vraag me af in hoeverre hij het echt bezit.

Leeft daarbij ondertussen in een pure bubbel. Ligt hele dagen in zijn nest om vervolgens met een uurtje lullen zijn zakken rijkelijk te vullen. Hoeft niet eens iets voor te bereiden. Die leeft niet meer in de echte wereld.
+1/-0

1 jaar geleden
Derksen moet niet zeuren, ik wil wel eens zien hoe hij reageert als hij deze onzin over zich heen gedonderd krijgt. En niet alleen hij, ook zijn vrouw, zijn dochter en zijn eventuele kleinkinderen. Berghuis duidt het prima, uitfluiten, een spreekkoortje, kan hij allemaal hebben, maar als zijn vrouw, kinderen, ouders en zelfs z'n oma het ook voor hun kiezen krijgen, snap ik het volkomen dat hij er iets van zegt.
+6/-0

1 jaar geleden
Derksen mag die mening gewoon hebben. Doe ik niet moeilijk over.
+1/-2

1 jaar geleden
Van Der Gijp en Derksen zijn 20 vingers in één kontgat
+6/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad malen mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons tahirovic vos weghorst zirkzee