Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax informeert naar komst van Arnaut Danjuma'

18 januari 2023 20:08 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax informeert naar komst van Arnaut Danjuma"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om Arnaut Danjuma al dan niet tijdelijk over te nemen van Villarreal. De aanvaller mag tijdelijk vertrekken bij de Spaanse club en Ajax is een van de vele clubs met interesse. Ook PSV heeft geïnformeerd, net zoals meerdere clubs uit Engeland en clubs uit de (sub)top van Italië.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

arnaut danjuma informeert engeland sub telegraaf villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Een linksbuiten....daar ligt inderdaad de prioriteit. Zucht.
+6/-0

1 jaar geleden
Want we hadden nog niet genoeg linksbuitens? Van PSV snap ik het, als vervanger voor Gakpo. Maar wij hebben Tadic en Bergwijn al. Wat moet Danjuma dan bij ons, behalve misbruikt worden op rechtsbuiten? Zijn we nou gericht aan het scouten of halen we vooral 'namen'?

Als het maar geen Ocampos achtige huurconstructie wordt. Want het enige waar H2 zich tot nu toe bedreven in getoond heeft, is het over de balk smijten van zuur verdiend geld.
+7/-0

1 jaar geleden
Misschien slijten ze Bergwijn wel voor 50 miljoen:)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja qua verkoop is Hamstra gepromoveerd maar als je de kwaliteit van de inkoop niet kan inschatten schiet je er niks mee op.
+1/-0

1 jaar geleden
Schreuder ziet hem vast als een back dus in die lijn wel logisch
+4/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Totaal zinloze aankoop, geheel in de lijn der verwachtingen. Is er dan werkelijk niemand binnen Ajax die inziet dat er miljoenen verdampen aan spelers die we niet nodig hebben?

Waar blijft de linksback die Blind gaat vervangen? Of blijven we gewoon lekker aanklooien met Wijndal en Bassey? Welke trainer gaat er iemand in de achterhoede leren hoe je het beste van achteruit kan opbouwen?

Het wordt verdomme elke week beroerder.
Ben heel benieuwd hoe hard we op ons bek gaan in Rotterdam en hoe Schreuder dat recht gaat lullen.
+4/-0

1 jaar geleden
Logisch. Danjuma kan gaan concurreren met Tadic en Bergwijn. Je moet de linksbuitenpositie gewoon driedubbel bezet hebben.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het kan logisch zijn maar laten we nou eerst gaan hopen dat er binnenkort iemand binnen de NV het licht ziet om de meest geschikte TD aan te trekken voor de club.

Een TD die gaat communiceren met iedereen die alles te maken hebben met Ajax 1 en 2, en met de vraag wat nou precies de bedoeling is voordat we nog meer materiaal gaan aantrekken door een stel die met de eerste aankoopronde al van alles verprutst hebben.
+3/-0

1 jaar geleden
Telegraaf... ik schat de Ajax leiding niet heel hoog in, maar ook weer niet zo laag dat ze een derde dure linksbuiten halen. Waarschijnlijk flauwekul.
+1/-0

1 jaar geleden
Tuurlijk als ajax fan hoop ik niet dat feijenoord van ajax wint maar eigenlijk moeten we daar enorm op de kloten krijgen en dat ze niet anders kunnen dan schreuder ontslaan. Laten ze reiziger het maar overnemen en ook normale aankopen doen die ajax waardig zijn en anders jeugd erin in waardoor ajax groot is geworden. Want op het moment is ajax meer brandhout dan ajax zelf, hopen op een snelle omkeer dat elke ajacied weer kan genieten van ajax!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Reiziger, nou nee en Heitinga ook niet! PB ja die wel
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Danjuma is meer dan welkom.

Of denk je dat we hele hoge ogen gaan gooien in Europa met een technisch beperkte spits als Brobbey en een linksbuiten van 81?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Is een blind paard .. Bergwijn is onze LB.Maar misschien heb je dat gemist ..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal